Summer is all I want right now

5/19/2014

Aika hurjat puoltoista viikkoa takana, reissun jälkeen ei oo kyllä päässy hengähtämään hetkekskään. Reenit, koulua, töitä kaikkea yhdessä päivittäin. Lisäks ollu ties sun mitä muuta sählinkiä, mm. muutama reissu sairaalaan Jaakon kanssa ja joku ilkeä ihminen pakitellu tms. mun autoon työpäivän aikana ja muuta mukavaa. Kauden päättäjäiset, äitien päivä, euroviisut, mitä vielä ainiin, mm-kisat!! Nyt kuitenkin hetkeksi töistä helpottaa ja viimeinen koulupäiväkin takana. Koulunkin osalta aika rankkaa ollu nyt ja vielä parit kokeet edessä joihin pitääkin sit lukea melko paljon, kun Thaimaan reissun takia poissaoloja on aika runsaasti. Tosiaan tänäänkin ollu töissä aamu 7 asti ja sen jälkeen kiitäny äkkiä kouluun, josta just tulin tähän kämpille. Tänään ollut ensimmäinen oikeesti loistava päivä: aurinko paistaa, alkaa pikkuhiljaa tuntua et univelat on selätetty, tällä viikolla ei oo enää mitään, tänään on mun nimipäivä ja kaiken lisäks kävin koululta hakemassa lopulliset YO-tulokset ja nekin olivat erittäin positiiviset nimittäin terveystiedosta ällä ja pitkästä matikasta ee. 
Tänään vielä ohjelmassa pian kesän ensimmäiset biitsireenit ulkona. Huippua että helle on saapunu suomeenkin, tuntuu että rusketus tosin on hävinny jo ihan täysin, mut eiköhän tässä pääse pian ruskettumaan! Onneks kokeisiin voi lukea ulkona. Reissussa muutamat kilot tullu ja reenaaminen käynnistyny nyt melko hitaasti, mutta tästä lähtee kilot karisemaan kun pääsee taas reenaamaan kunnolla. Otin viimeviikolla myös jäsenyyden Fressille, joten nyt mua näkee siellä treenailemassa. Lisäks tässä on nähnyt taas reissun jälkeen parhaita kavereita pitkästä aikaa ja päässy purkamaan kuulumisia oikeen kunnolla. Kyllä sitä taas vaan on niin onnellinen että on ihania ystäviä lähellä! Palailen huomenna turisemaan enemmän, nyt pakkailen kamat ja syön ja lähden pompottamaan palloa biitsille. Täydellistä.

Ihanaa viikon alkua kaikille!

- Emilia

4 kommenttia

 1. Onnea nimipäivän ja loistavien yo-tulosten johdosta Emilia! :) Onneks kesä(loma) on jo ihan käsillä. Itsekin yritän lukea kokeisiin ulkona niin paljon kuin sää sallii, tällä hetkellä ainakin täällä on aivan täydellinen sää. Mitä kokeita sulla vielä on? Mulla on peräti 6 koetta edessä. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon pikkuserkulle :-) niimpä!! Ei enää kauaa, sullakin enää viimenen rutistus ja sit hellittää :-) Täälläkin sää on ihan loistava. Mulla enää bilsa 5 ja enkku 7 kokeet :-) Tsemppiä koeviikkoon!

   Poista
 2. Kiva kun tuut jo Fressille, ja eikö ookki ihan huippu toi bilsa 5??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, huomenna tuun body combattiin!! :-) On kyl tosi mielenkiintonen kurssi, mut pitää lukee iha sikana kun nii vaikeeta ja mulla paljon poissaoloja, mut sähä voit jelppii eikös ;-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥