Thailand i love you

5/05/2014

Mitenköhän voisin edes alottaa tän, miten voisin kuvailla tätä tunnetta ja näitä kaikkia elämyksiä mitä oon kokenut. Ei niitä voi sanoin kuvailla ne on koettava itse. On ollut taas ihania päiviä monen monta ollaan shoppailtu, syöty hyvin, nautittu auringosta ja ehkä jopa rusketuttu (palettu), kylvetty kuumassa vesiputouksessa ja viidakon keskellä luonnon uima-altaassa, nähty toistaan upeampia valkohiekkaisia rantoja ja kauniita karstikivimaisemia Krabun lähisaarilla, maisteltu mitä omituisempia herkkuja Krabi Townin iltamarkkinoilla, kalliokiipeilty upealla Phra Nang rannalla ja eteenkin nautittu siitä että saadaan olla tämmöisessä paratiisissa toistemme kanssa. Oltiin 5 yötä Ao Nangissa, joka tunnetaan nykyään jo turistirysänä, kuitenkin lyhyen matkan päässä on niin upeita elämyksiä tarjolla, ettei turismi ainakaan minua haitannut, sitäpaitsi oli mukava päästä shoppailemaan kunnolla. Nuo Krabin rantojen maisemat karstikivikallioineen ovat vaan niin sanoinkuvailemattoman upeat, jylhät vehreät kalliot kirkkaan sinistä merta vasten. Uskomatonta.
Tänään tultiin taas takaisin Phi Phille näkemään loput saaresta. Reissun aikana muihin matkalaisiin tutustuessa ollaan kuultu paljon upeita juttuja Phi Philtä, joita me ei keretty kolmen yön reissulla kokeilemaan. Mukava on ollut tutustua myös uusiin ihmisiin ja kuulla seikkailutarinoita! Täällä oppii paljon uutta ja saa niin paljon enemmän reissusta irti kyselemällä muilta kokemuksia. Huomenna lähdetään mm. snorklaamaan shark pointille, tsekkaamaan täynnä apinoita oleva monkey beach ja käydään myös pienillä bamboo ja mosquito saarilla. Kaksi yötä enää jäljellä ennen kotimatkaa, en voi uskoa et kolme viikkoa on jo menny näin nopeesti.

- Emilia

9 kommenttia

 1. aah Bamboo Islandin hiekka :) ihan tulee muistot mieleen näitä lukiessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se :-) Onneksi on ihania muistoja, niitä on kiva sitten muistella!

   Poista
 2. Kuullostaa niin huipulta! Mä lähden ystävieni kanssa joulukuun alussa 2 viikoks Khao Lak:iin ja haluun niin kuulla sun suosituksia eri paikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli huippua <3 Ehdottomasti jutellaan :-)

   Poista
 3. Anonyymi5/07/2014

  Haha :D Tuli näitä kuvia katsellessa mieleen, että eikö ne ihmiset katso teitä ihmeissään, kun molemmat on täyttä rautaa ja sixpackit loistaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :-D Jotkut katsoivat kyllä kieltämättä ja joku japanilainen pariskunta halusi kuvan meistä juuri tuon syyn takia :-D Hassua!

   Poista
 4. Anonyymi5/08/2014

  Siinä on miehelläki paineita reenata kun kohta tyttöystävä menee ohi noissa lihasmäärissä :D tykkääkö jaakko että naisella on isot lihakset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :-D No ei minun eikä Jaakon mielestä (ilmeisesti) mulla ole kuitenkaan liikaa lihasta, ettäkö näyttäisin vaikkapa mieheltä :-)

   Poista
 5. Anonyymi5/09/2014

  Onks ollu vaikeeta kun ei oo päässy kolmeen viikkoon treenaamaan normaalisti ja ruokavaliokin varmaan ollu nyt vähän erilainen? Vai ootko pystyny ilman sen kummempaa morkkista vaan nauttimaan lomasta? :)

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥