I've found the Paradise

4/29/2014

Taas muutaman päivän verran paratiisia nähty. Aivan sanoinkuvailemattoman upeat kaksi viikkoa takana ja vielä yksi ihana viikko edessä. Viimepäivien ohjelmassa on ollut pienten paratiisisaarten Koh Ngain ja Koh Mookin ihmettelyä. Koh Ngaille mentiin ensin ja se oli mun synttärilahja Jaakolle. Saari oli aivan upea, ihanan rauhallinen ja niin kaunis. Eniten rakastan täällä tuota merta ja noita ihania pikkusaaria jotka värittävät merimaisemaa. Ja valkoista hiekkaa jonka päälle valtavat palmut kaartuvat. Parasta on se, että saan jakaa tän kaiken ihanimman ihmisen kanssa. Muru tykkäis synttärilahjasta erityisen paljon, oltiin yötä hienossa bungalowissa merinäköalalla varustettuna, nautittiin mojitoista ja auringosta ja syötiin loistavaa ruokaa. Koh Ngain jälkeen suunnattiin toiselle pikkusaarelle Koh Mookille.
Koh Mook oli alkuun ehkä hieman pettymys, varmaankin sen takia että halvemmat majoitukset sijaitsivat melko saastaisessa kalastajakylässä. Lyhyen kävelymatkan päässä majoituksestamme oli kuitenkin upea Sivalai beach, löydettiin ihana riippumatto semmosesta kohtaa rantaa jossa ei ollu ketään, makoiltiin riippumatossa, kuunneltiin musiikkia ja nautittiin lämpimästä ilmasta, aika täydellinen tapa rentoutua. Toisena päivänä Mookilla lähdettiin koko päivän reissulle Emerald Cavelle. Sukellettiin about 50m pimeän, mutkaisen luolan läpi aallokossa, jonka jälkeen edessämme avautui upea laguuni. Lilluttiin laguunissa ihan keskenämme tovin ajan, ilman yhtäkään muuta turistia, sillä mentiin heti aikaseen aamulla. Emerald Caven jälkeen luvassa oli snorklausta loppupäivän ajan Koh Kradanin upeissa maisemissa. Kyllä tuo vedenalainen maailma on vaan aivan uskomaton ja jokaisen on se itse koettava, niin kaunista.

Nyt ollaan Ao Nangissa jossa varmaan menee viimeinen viikko, palaillaan!

- Emilia2 kommenttia

 1. Anonyymi4/30/2014

  Ihania kuvia, voin ku itekki pääsis pois täältä koti Suomesta..
  Näytätte niin onnellisilta :) Nauttikaa loppu matkasta ja pitäkää hauskaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :-) Me ollaan niin onnellisia! Hauskaa on pidetty ja varmasti nautittu, ois vaan toivonu ettei toi ois koskaan loppunu :-) Onneks kesä tulee kohta Suomeenkin..

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥