You only live once

5/20/2014

Oon miettinyt viimeaikoina paljon elämääni. Miettiny sitä mitä oikeesti elämältä haluan. Vähitellen kun oon päässy työn makuun ja koulu on loppunut, helteet on tullu, oon päässy taas reenaamaan kunnolla ja eteenki päässy pelaamaan rakasta lajiani beach volleyta jälleen hiekalle, oon vaan niin onnellinen. Mukava olla töissä, rahaa tulee ja tavallaan paljon varmempi olo elää, lisäks oon viihtyny h&m:llä todella hyvin ja päivät on hurahtanut työn parissa aivan hetkessä, sillä tekemistä riittää! Kirjotuksetkin on ohi ja nyt on oikeestaan enää yks lukiovuosi jäljellä, sitten pitäs vähitellen tietää minne jatkaa. Se onkin erittäin hyvä kysymys. No ensinnäkin ulkomaille. Ehdottomasti reissun myötä viimestään sen tajusin, että haluan nähdä maailmaa. Aina voi tulla takas koti Suomeen, mutta koskaan ei voi tietää mistä jäis paitsi jos ei lähtis. Tottakai noi on isoja muutoksia elämässä,  mut juuri sitä mä haen! Totaalimuutosta elämään.. Haluun elää joka päivän elämästäni täysillä ja löytää jokaisesta päivästä jotain kaunista ja ihania hetkiä, joita muistella myöhemmin.
Mua harmittaa, että usein ihmisillä on jotain valitettavaa. Jotain mikä elämässä voisi ehkä olla paremmin. Valittaminen ei sinänsä mua haittaa eikä kyse oo valittamisesta, niin kauan kun asian eteen yritetään tehdä jotain. Uskon että melkein jokaiseen asiaan on jonkinlaisia ratkaisuja. Oon kertonut tästä mun ajatusmaailmasta niin monesti, mutta en koskaan kyllästä. Jokainen, joka ikinen hetki elämässä eletään vain kerran. Tänään on tänään ensimmäistä ja viimeistä kertaa. Huominen on aina uusi päivä ja mitä tahansa voi tapahtua. Siksipä voisimmekin kaikki, MINÄ ja kaikki ihanat lukijat siellä, ottaa itteämme niskasta kiinni. Vaikka listata ihan paperille asioita mitä HALUAISIMME tehdä ja sitten vaan muutetaan se konditionaali tosi muotoon ja ruetaan tekemään töitä unelmiemme eteen. Kaikki on mahdollista! You only live once. Vaihdoin blogini nimeä, johtuen siitä, että musta tuntu että "the question isn't can you, it's will you" ei tuntunut enää omalta jutulta. Osin ehkä johtuen siitä, etten kirjoita blogia enää Evitan kanssa niinkun ennen, mutta osin ehkä sen takia, että kaipaan vaan jotain uutta ja tuo uusi lause: "Life is a journey, and only you hold the map" oli juuri täydellinen. Se kuvastaa juuri sitä mun ajattelu tapaa, että avaimet maailmaan ja elämään on vaan ja ainoastaan sun kädessä. Käytä niitä.

Ps. Mitäs tykkäätte uudesta ulkoasusta?

- Emilia
2 kommenttia

 1. TOSI kiva ja nätti. :) huolisin ittellenikii. Mulla iha kauhee tausta ku on ihan sekasin. Aattelin vaa vaihtaa valkoseks seuraaviin päiviin kaikki taustat :/ Jos haluut käyä kattoo nii thisismyhappyday.blogspot.fi
  Alan seuraa sua mut ny en voi ku oon phonen kautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Valkoinen on hyvä ja perus siisti vaihtoehto mun mielestä! Tervetuloa seuraamaan:-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥