Attitude is a little thing that makes a big difference between success and failure

5/22/2014

Löytyykö lukijoista juuston rakastajia? Itse ainakin rakastan juustoja ihan kaikenlaisia. Leipää en hirveästi syö, ellen leivo itse jotain gluteenittomia sämpylöitä, joten juustoa ei tulekaan syötyä, kun omillaan asuu. Kun käyn kotona mamman hoivissa, äitin aviomies Jomppe tekee ihan taivaallista munakasta. Ainut miinus tuossa munakkaassa on, että se usein sisältää aika paljon tai jonkun verran ainakin juustoa, joka kuitenkin on aika rasvaista eikä sen takia ehkä täydellisesti passaa mun ruokavalioon. Tosin oon kyl sitä mieltä et välillä voi tehdä poikkeuksia ruokavaliossa. Kuitenkin, haluaisin itsekin tehdä niin ihanan herkullista ja juustoista munakasta, ja eilenpä kokeilin raejuuston lisäämistä munakkaaseen ja se toimi aivan loistavasti!! Raejuusto sulaa munakkaaseen ja rakenteesta tulee juustoinen, lisäksi entistä runsasproteiinisempi ja rasvaton raejuustohan on nimensä  mukaan vieläpä rasvaton! Täydellistä eteenkin kotitekoisen persikka jääteen kanssa.

Herkku munakas

2 munaa
2 rkl kevyt kookosmaitoa (6%)
½ dl raejuustoa (tai maun mukaan)
1 tomaatti
suolaa
pippuria

1. Itse teen seoksen valmiiksi pannulle ja laitan lämmöt sitten (vihaan tiskaamista). Eli munat, kookosmaito & mausteet pannulle, ja tasaiseksi seokseksi. 
2. Lämmöt 4/6 ja paistellaan hetki, kunnes munakkaan pohja on jo hyytynyt.
3. Lisää raejuusto ja tomaatti viipaleet ja pienennä 3/6.
4. Paista kannen alla kunnes hyytynyt.

Persikka jäätee
1 pussi vihreää persikka teetä
n. 1½ dl vettä
n. ½ dl omenamehua
jääpaloja
sitruunaa

1. Lämmitä vettä hiukan kattilassa, määrä riippuu ihan kuinka paljon haluat juoda, veden ei tarvitse kiehua.
2. Hauduta teepussia hetken aikaa ja lisää omenamehu.
3. Pilko sitruunaa viipaleiksi ja lisää joukkoon.
4. Jäähdytä jäillä!

Muutama vapaapäivä pyörähtänyt taas eteenpäin. Oon vaan nauttinut kesästä ja reenaillu. Ihanaa on ollu päästä reenaamaan taas biitsiä. Lisäksi fressillä tehnyt sitten salitreenit ja eilen ohjelmassa oli body combat. Takareidet on aivan tukossa tiistain peppu/takareisi puntista, mut niin kuuluu ollakkin. Eilen tosiaan kävin Body Combatissa kokeilemassa aerobista vähän eri tyyliin ja ai että oli loistava! Paras ryhmäliikunta missä oon koskaan käyny, hiki virtas ja kunnolla sai haastaa ittensä. Kyllä hikiliikunnan tekeminen tolla tavalla on huomattavasti mukavampaa kun esim vain juosten, vaikka lenkit tuossa ihanassa kesäilmassa on nekin aivan täydellisiä. Mutta ehdottomasti suosittelen kokeileman Body Combattia, jos ette ole vielä kokeilleet. Tänään meitsi suuntaa Puijolle tekemään pikku loikka/mäkiveto-treenin, saa nähä mitä jumiset takareidet tähän tuumaa. Illalla sitten vielä parin tunnin biitsireenit ja Suomen peli! Ah, ai että rakastan reenaamista!!

Loistavaa päivää kaikille, nauttikaa kesästä!

- Emilia

3 kommenttia

  1. aivan ihana banneri!<3

    http://yksinalle-yhdelletytolle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/28/2014

    Harmi kun postaat niin harvoin... kiva ois kuulla sua enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ollu hirveesti hässäkkää: muutto, työt, koulu, reenit ja paljon muuta niin ei ole oikein kerinnyt, mutta lupaan panostaa, mukava että tykkäät lukea :-)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥