Let yourself shine!

4/01/2014

Ahh loma! Tai no ei oikeestaan, mut mulle se tuntuu siltä, kun kirjotukset ja kokeet takana. Bilsan koe takana, huomenna vielä vapaapäivä koeviikon puolesta ja sitten alkaakin jo uus jakso. Viimeisessä jaksossa mulla on ainoastaan kaksi kurssia: englantia ja bilsaa, johtuen kolmen viikon reissusta, jonka aikana ei liikaa saisi poissaoloja kertyä. Viikonloppu hurahti hetkessä lähinnä reenailun ja lukemisen parissa. Lauantai-illan virkistys oli kuitenkin Sami Hedbergin keikka Kuopion musiikkikeskuksella. Keikka oli aivan loistava, pari tuntia tuli naurettua yhtä putkeen, huippu mies! Nyt viimeistään onkin aika kääntää katseet kahden viikon päähän reissuun. Uusi passi on tilattu, matkavakuutukset ovat hankinnassa, maitohappobakteerikuuri on aloitettu, pakkailuja ja matkan sisältöä ollaan mietietty. Vielä on kuitenkin paljon tekemistä ja suunnittelua ennen reissua ja aika menee hurjan nopeaa, kun päivät ovat täynnä tekemistä. Mukavaa, että täälläkin on ruennut aurinko paistamaan. Krabilla säätiedotukset näyttävät 34 astetta, aika hurjalta kuulostaa, mutta onneksi kuitenkin päivisin on myös sateita, jotka voivat olla jopa virkistykseksi. 
Viikonloppuna käytiin Matkuksessa etsimässä mulle reissuun bikinejä ja äitini häihin mekkoa. Rakas äitini menee naimisiin parin viikon päästä. Ei löytynyt mekkoa, eikä bikineitä, mutta pari muuta juttua tarttui mukaan. Bikinit ja mekon tilasin toissapäivänä Nelly.com:sta ja ne toivottavasti tulevat tälläviikolla, en malta odottaa, että pääsen sovittelemaan! Oon etsinyt pitkään itselleni sopivia kasvojen kosteutus tuotteita ja eteenkin meikin alle sopivaa kosteuttavaa primeria. Monet kuivasta ihosta varmaan tietävät tunteen, kun iho alkaa hilseilemään meikkivoiteen alta pois. No löysin tähän aivan nappi tuotteet, sekä reissua varten karoteenitabletteja. 

1. Nivean Express Hydration Primer, on kosteuttava meikin pohjustusvoide, joka tekee ihosta pehmeän ja meikistä pitkäkestoisemman. Tää levittyy hyvin, on todella riittoisaa ja tekee ihosta pehmeän ja heleän. Tän jälkeen meikkivoide levittyi iholle kun unelma, eikä iho lähtenyt hilseilemään pois. Oon käyttänyt nyt viikonlopun yli ja ollu erittäin hyvä. Suosittelen.

2. Lorealin triple active night, yövoide. Erittäin kosteuttava kuivalle iholle. Tästäkin tykkäsin kyllä, aika riittoisa ja kosteuttaa ihoa hyvin. Aikaisemmin yövoiteet ei oo oikein mun iholle imeytynyt ja esim aamulla reenatessa tai suihkuun mennessä tuntuu, että rasva on vieläkin iholla ja lähtee pesulla pois. Tän kanssa samanlaista efektiä ei käynyt, joten tämäkin, eteenkin reenaajalle hyvä tuote.

3. Karovit, beetkaroteeni tabletit. Näistä oon lukenut nyt aika paljon tietoa ja montaa mieltä näistä ollaan, että onko näistä apua rusketukseen & UV-säteilyltä suojautumiseen. Yhdessä tabletissa on 6mg beetakaroteenia ja 365% päivittäisestä A-vitamiinin saantisuosituksesta. Nyt testataan siis, onko tällä apua kauniin rusketuksen hankinnassa. Aloitin kuurin nyt kaksi viikkoa ennen ja syön myös koko reissun ajan. 

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?

- Emilia

3 kommenttia

  1. Anonyymi4/01/2014

    Olin pari vuotta sitten lomalla krabilla, ja kävimme tiikeritemppelissä. Se on vuoren päälle rakennettu temppeli, jonne päästäkseen täytyy kiivetä n 1300 porrasta. Suosittelen ehdottomasti käyntiä siellä, samalla saa päivän treenin tehtyä ;) ja kannattaa lähteä matkaan aikaisin aamulla, niin ei ole aivan niin kuumaa mitä päivällä, vaikka tukalaa se kiipeäminen silti on... Ylhäälle päästyä voittajafiilis ja upeat maisemat! Paljon vettä mukaan ja hyvät kengät jalkaan, vuorelle me pääsimme menemään taksilla:) kannattaa googletella lisää tietoa tuosta paikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiikeritemppeli onkin jo merkattu käyntilistalle! Aika hurjalta kuulostaa tosiaan tuo porrasmäärä, kivaa reeniä :-) Kiitos vinkeistä! Hyvät kävelykengät pitäisi kyllä hommata, mutta mitkä ovat sitten sellaiset kengät jotka ei hiosta liikaa :/

      Poista
  2. Anonyymi4/07/2014

    Just toi Karovit betakaroteeni ei tehonnut muhun lainkaan, muut öljy muotoset betakaroteenit todella hyvin. Toivottavasti et oo samaa ihotyyppii! :D

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥