Spring is natures way of saying, "Let's party!"

3/29/2014

Ihania aurinkoisia aamuja, kevätpäiviä, kovia treenejä ja vapaapäiviä, mitä muuta vois enää toivoa? Ainiin lukemista. Minä lukutoukka, mitä? Jaakko vei mut kirjastoon yks päivä. En tiiä oonko mun lukemattomuudesta blogin puolella kertonut, mutta mulla se on ollu aina vähän pakko pullaa, oli kirja mikä tahansa. Kirjastoon päästessä olin kuitenkin ihan innoissani selailemassa terveysaiheisia kirjoja. En oo ennen tajunnut, että sieltähän saa kirjoja oikeesti ihan laidasta laitaan. Jatkossa aion kyllä käydä kirjastossa useammin. Lainasin luettavaa Thaimaasta, joogasta, hyvisät yö-unista, sekä terveellisestä luonnollisesta elämäntavasta. Hauskaa oli varmaan se, että lainasin kirjan 1001 tapaa taistella luonnollisesti ikääntymistä vastaan. No vaikka ikääntyminen ei olekka lähellä, todella mielenkiintoisia vinkkejä on kirja täynnä. Kirjastoreissun jälkeen suunnattiinkin Jaakon kanssa valoisaan kahvilaan Kuopion torille, lukemaan kirjoja teen ja kahvin kera. Täydellistä.
Aurinko saa mut vaan niin hyvälle tuulelle. Tää viikko on ollut muutenkin aivan loistava. Kirjotukset meni hyvin, aurinko on paistanut jokapäivä, reenit on sujunut loistavasti, kesätyöpaikka varmistui H&M:ltä, oon selvitellyt tulevaisuuttani ja löytänyt myös muutamia ratkaisuja tulevaisuuden opiskelujen ym. suhteen. Niistä kertoilenkin teille myöhemmin. Lisäksi ollaan Jaakon kanssa etsitty kämppää itsellemme kesän ajaksi ja muutamia mukavia yksiöitä onkin Kuopiosta löytynyt. Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa, onko mitään parempaa, kun lähteä auringonpaisteessa ulos, tuntea kuinka aurinko lämmittää kasvoja ja linnut laulaa. Ei voi kun hymyillä!

Miten kevät vaikuttaa teihin?

-Emilia

5 kommenttia

 1. Keväällä tulee vaan yksinkertasesti lisää virtaa! Auringonpaisteesta saa energiaa ja paljon hyvää mieltä, vaikka päivät meneekin koulunpenkissä 9-15. Varsinkin aamuauringon paistaessa on ihana kävellä kouluun :)

  Ootan ihan intopinkeenä jo ihan viimesiä kouluviikkoja ja -päiviä, oon aina rakastanu niitä kun koulussa on vähän rennompi meininki (sillee peace&love, kaikki rakastaa toisiaan -tyylillä), erityisesti tänä keväänä kun peruskoulu on loppumassa. Ehkä kyllä vähän senkin takia, että pääsen pois homekoulusta :D Kevät on kyllä ihana vuodenaika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tulee, kevättä rinnassa :-) Ulkoilu tosiaan on talven jälkeen ihanaa kevätsäässä.

   Toikin on hyvä asia keväässä, kesä lähenee ja ihmiset ovat hyvällä tuulella :-) Tsemppiä viimeisiin koulupäiviin!

   Poista
  2. Kiitti paljon! Tsemiä tarvitaankin, koesuma tiedossa... :-D

   Poista
 2. Anonyymi3/30/2014

  Asusteletteko vielä evitan kanssa samassa kämpässä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asumme vielä toukokuun ajan :-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥