I just love it

4/25/2014

En aio tulla takas täältä. Rakastan merta, sen tuoksua, polttavaa aurinkoa, lämmintä merituulta, kirkasta turkoosia vettä, valkoisia hiekkarantoja, luontoa, tätä kauneutta mikä täällä on. Thairuoka on ihanaa ja tajuttoman halpaa. Voisin elää näillä mausteisilla maukkailla ruoilla, niin täydellistä. Kaiken lisäksi täällä voi syödä ruokansa merinäköalalla varustettuna ja nähdä aamulenkillä elefantteja. Huikeeta! Ollaan oltu nyt 4 päivää Koh Lantalla jota ennen oltiin 4 päivää Koh Phi Phillä. Molemmat kivoja mut tykkään tästä Lantan rauhallisuudesta. Täällä on lisäks huomattavasti halvempaa. Loistava paikka ihan vaan chillailla. Ollaan käyty elefanttiratsastuksella, vesiputouksilla ja upeassa luolassa. Muuten vaan nautittu pitkistä hiekkarannoista heitellään frisbeetä ja pelaillen palloa. Ihanaa.
Huomenna jatketaan matkaa pienelle paratiisisaarelle Koh Ngaille. Vielä ei olla löydetty sitä täydellistä paratiisia mutta uskon että Koh Ngai on lähellä sitä. Luulisi että täällä ollessa matkakuume hellittäisi mut haluan vaan enemmän ja pidemmäksi aikaa ulkomaille. Ainut asia mitä kaipaan on ehkä kunnon punttisalit ja siistit vessat. Ja tietty perhe ja ystävät. Monet täällä sanovat että liian kuumaa, mutta mä vaan rakastan lämpöä. Onhan lähes 35 astetta oikeesti aika paljon, auringossa kuumuus on ihan järkyttävää jos ei oo rannalla missä tuulee, mut anyway i love it.

Palataan!

- Emilia6 kommenttia

 1. yksi kateellinen ilmottautuu...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikun suunnittelemaan omaa reissua, unelmia kohti :-)

   Poista
 2. Anonyymi4/28/2014

  Oon lueskellu sun blogias hetken ja tää on tosi ihana! Huomasin edellisistä postauksistas että äitis on mennyt uusiin naimisiin ja oot saanu sisarpuolia? Miten sulla menee niiden uusien perheenjäsenien kanssa? Oliko helppoa sopeutua elämään heidän kanssaan? Mun äitini juuri muutti yhteen uuden miehen kanssa ja mua jännittää tavata nää uudet lapset:D oliko siis sulle helppoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee loistavasti, äitini miehellä on todella ihana perhe, kolme lasta: kaksi poikaa ja tyttö :-) tuntuu kun oltas yks iso perhe vähän niinkun serranot

   Poista
 3. Kyllä muuten tuut sieltä kotiin! Äiti-Serranolla on jo ikävä :)

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥