It's a beautiful day

4/20/2014

Täällä on ihanaa. Hiekka on valkoista, meri kirkkaan turkoosi, aurinko lämmittää kasvoja ja maisemat on aivan henkeäsalpaavat. Ensimmäinen yö oltiin Phuketissa jonka jälkeen reissattiin Lautalla Phi Phi saarille. Phi Phi on oikea luonnon ihme. Aika paljon täällä on turisteja mut löydettiin myös rauhallisempia rantoja. Tänne reissaavalle vinkkinä kannattaa rohkeasti lähteä etsimään rauhallisempia rantoja Ao tonsain kylän ulkopuolelle. Phi Phi Leh saaren Maya bay oli uskomaton, joillekin ranta voi olla tuttu "The Beach" leffasta. Pääsaaren rannat eivät ole niin valkoisia ja kauniita ja jokapuolella on hotelleja, ravintoloita ja baareja. Oon ihan äärettömän onnellinen, päivät on ollu yhtä täydellisyyttä. Thai-ruoka on loistavaa, tosin täällä saarella hinnat on muuta Thaimaata korkeammat. Lämmintä ollu joka päivä yli 30 ja sateet tullut ainoastaan yöllä. Meri tuuli viilentää mukavasti muuten ois ihan liian kuuma. Mut anyway kuvat kertoo enemmän kun sanat, tää kauneus on uskomatonta.

Tänään jatketaan matkaa Koh Lantalle, joka on hiukan rauhallisempi saari. Phi Phi kokonaisuudessaan oli ihana yömyöhään kestävistä bileistä ja turismista huolimatta. Bilettäjälle tää on kohteena varmaan ihan täydellinen, mutta me etsitään vielä täydellistä paratiisia muualta. Ihanat neljä päivää takana ja toivottavasti vielä ihanammat kaksi viikkoa edessä! Tiuhempaan mun kuulumisia pystyy seurailemaan instagramista nimellä @emiliajoensalo. Päivittelen blogia aina kun WiFi mahdollisuus tulee. 

- Emilia

3 kommenttia

 1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä! :) Melkein tunnen Thaimaan lämmön... Apua, kohta mie taidan syödä sanani siitä etten halua koskaan käydä Thaimaassa. xD Laita ihmeessä lisää kuvia seuraaviin postauksiin.

  Miten muuten yhdistät treenin ja lomailun vai onko luvassa vain löhöilyä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhah tätä ei voi oikeesti tuomita tää pitää kokea, ihan uskomatonta.. Mut Thaimaastakin täytyy löytää ne oikeat paikat, mekin selvitettiin tosi paljon etukäteen ja etsittiin täydellistä kohdetta ja osui kyllä nappiin :-)

   Poista
  2. täällä on tullut otettua rennommin mut lenkkeily onnistuu ja biitsin peluu ja sit kaikkea pientä kikkailua esim snorklaaminen on tosi rankkaa!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥