Välipalaherkku Alpron Go On:sta (M, G, V)

4/12/2016

Sain alprolta kivan mahdollisuuden tutustua uusiin Alpron Go on-valmisteisiin. Kyseiset tuotteet ovat siis maidottomia korvikkeita rahkalle. Mielenkiinnolla ja innolla lähdin testailemaan näitä valmisteita ja löytyihän sieltä mukava makuelämys. Ennen testaamista olin hiukan epäileväinen tuotteet maun suhteen, sillä edellinen maistamani maidoton "rahkan korvike", joka oli kaurapohjainen ei oikein iskenyt. Soijatuotteista on tullut käytettyä jogurttia, joista lemppari on alpron kookoksen makuinen soijajogurtti. Myös mild&creamy on mukavan miedon makuista, eikä soija puske sieltä läpi.

alpro_go_on alpro_go_on_1

Go on-sarjaan kuuluu maustamaton rahka ja kaksi eri makuvaihtoehtoa: mustaherukka & passion. Nyt mulla testissä maustamaton rahkavalmista. Ylipäätään en suosi maustettuja jogurtteja, rahkoja ym. sillä niissä on usein paljon lisättyä sokeria. Tykkään mielummin maustaa välipalat tuoreilla marjoilla ja lisukkeilla. Proteiinia Go On maustamattomassa rahkassa on 6,2 g, mikä on hiukan vähemmän, mitä perus maitorahkassa. Välipalavaihtoehtona Go on kuitenkin oikein pätevä. 

Mä tein välipalan marjoista, banskusta Go onista ja pikamyslistä, joka valmistuu ihan muutamassa minuutissa. Kaikista parasta mysli on ehdottomasti uunissa tehtynä, muutamia reseptejä löytyy munkin blogista. Käy kurkkaa herkullinen itse tehty mysli tai terveellinen banaanimysli. Tässä välipalassa kuitenkin esittelyssä pannulla paistettava pikainen herkkumysli. Välipalaan tulee kerroksittain just haluamiasi täytteitä ja mysliä, NAM.

alpro_go_on_2 alpro_go_on_3

Terveellinen pikamysli

kourallinen kaurahiutaleita
kourallinen murskattuja pähkinöitä ja siemeniä
1 tl kookosöljyä
loraus hunajaa/agavea
mausteita jos haluat

1. Kuumenna pannulla jatkuvasti heilutellen aineksia kunnes ruskistuvat hieman.
2. Nauti lempi lisukkeittesi kanssa.


Maku tässä maustamattomassa rahkassa oli tosi hyvä. Se jopa yllätti raikkaudellaan. Lisäksi yllätti pehmeä rakenne. Rakenne on tosiaan paksumpi, kuin jogurteissa ja oikeen miellyttävä, mun mielestä kivempi kun perus maitorahkassa. Maustamattoman Go On rahkan laitan kyllä ehdottomasti ostoslistalle toistekin. Purnukka on myös kätevän kokoinen. Puoliksi syöty 400g purkki on kätevä täyttää marjoilla ja pähkinöillä ja napata sellaisenaan töihin mukaan evääksi. Pakastemarjat pitävät rahkan kylmänä ja kerkeävät sulamaan välipala-aikaan mennessä! 

+ hyvä maku
+ pehmeä rakenne
+ kivasti proteiinia
+ maidoton, kasvipohjainen
- hieman lisättyä sokeria (ei kuitenkaan paljoa hiilareita)

*** 
tuote saatu kokeiluun Alprolta yhteistyön kautta

2 kommenttia

  1. Anonyymi7/03/2016

    hassua että tämä soijarahka on niin vähähiilarinen, sillä vaikka siinä on lisättyä sokeriakin on hh vain 2.5g kun rasvaton maitorahka sisältää 4.4g /100g. Tykkään!

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥