KOSMETIIKKAA KUIVALLE IHOLLE

2/10/2016

Laadukkaaseen kosmetiikkaan kannattaa panostaa. Ite omaan vaikean ihon ja mun on ollut tosi vaikea löytää omalle iholle sopivat tuotteet. Eteenkin talvella iho tuntuu kuivavan todella herkästi ja tällä hetkellä mun työpaikalla on niin kuiva ilma, että se tekee kasvojen iholle tuhoa. Heti kun pääsee hetkeksi pois töistä lomalle, niin ihokin on paremmassa kunnossa. Mä oon pikkuhiljaa tehnyt hankintoja ja satsannut ihonhoitoon. Tää on semmonen juttu, että pitää vaan kokeilla. Kukaan ei voi suoraan sanoa, et tuo on tuote, joka sopii just sulle. On vaan pakko testata. 

Kuukausi takaperin ostin alennuksesta Estee Lauderin lahjapakkauksen, mihin kuului:

DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme 
 - suojaava ja kosteuttava hoitovoide kaikenikäisille
Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II 
- ihoa kosteuttava, juonteita korjaava ja ehkäisevä seerumi 
New Dimension Serum (annoin äidille)

- ihoa muokkaava seeerumi, joka parantaa sen kiinteyttä ja kimmoisuutta
Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser  (myöhemmässä postauksessa)

- vaahtopuhdistus normaali-/sekaiholle

kosmetiikka2
Näistä tässä postauksessa kaksi tuotetta: "Day Wear"-päivävoide ja "Advanced Night Repair"-seerumi. Päivävoide on mukavan riittoisaa ja kosteuttaa kasvoja kivasti. Tämän kylkeen itse kaipaisin kuitenkin jotain todella kosteuttavaa yövoidetta, sillä mun iho on näin talvisin todella kuiva. Kun muistaa kuoria ihon riittävän usein ja käyttää kosteusmaskia, niin kuivankin ihon kanssa pärjää tällä. Huomattava ero esimerkiksi aikaisemmin käyttämääni lorealin päivävoiteeseen. Tää ei kirvele ja aiheuta reaktiota iholla. Sopii ainakin mun herkälle iholle siis todella hyvin. Tuote onkin tarkoitettu kuivalle ja sekaiholle.


Seerumi on ollu ihan uus kokemus, koska en oo aikaisemmin käyttänyt minkäänlaista seerumia. Jatkossa tosin aion käyttää. Seerumien hinta kauhistuttaa monesti, mutta niiden riittoisuus ihmetyttää. Tämäkin seerumi oikeen liukuu iholla ja tuosta pikku purnukasta on kulunut ihan älyttömän vähän, vaikka oon käyttänyt lähes joka ilta. Iho on tän käytön aloittamisen jälkeen ollut tasaisempi ja sileämpi. Meikki levittyy paremmin. Yhäkin ongelmana on se kunnon yövoide. Tämän päälle kaipaisin kunnon kosteuttavaa yövoidetta. Seerumin käyttö oikeesti tasoittaa ihoa. Tämäkin tuote sopii hyvin kuivalle ja sekaiholle.

Pakko vielä hehkuttaa, et rakastan Estee Lauderin rasioita. Nuo kultaiset yksityiskohdat on vaan niin tyylikkäitä. Noi on mulle oikeesti sisustuselementtejä ja aina reissusta tullessa kaivan ne ensimmäisenä laukusta esille. Niin nättejä (koska sehän onkin tärkeintä, hyvä Emilia...)

kosmetiikka1

Viimeisimpänä sitten käyttöön tullut "Chanel Hydra Beauty Gel yeux" -silmänympärysvoide. Tähän asti oon elänyt täysin ilman silmänympärysvoidetta. Ikää on kertynyt kuitenkin sen hurjat 20, joten ajattelin et nyt on aika rueta torjumaan ryppyjä ja vanhuutta oikeen kunnolla! Oon tykännyt tästäkin tuotteesta, sillä on tehokas kosteuttava vaikutus ja tuote on riittoisa. Silmänympärykselle jää mukavan viilentävä ja rauhallinen fiilis. Kovimmilla pakkasilla käytin aamuin illoin, mut nyt oon vähentänyt ihan pelkästään iltaan ja musta tuntuu et se riittää. Vielä kun oppisin nukkumaan silleen, et ei ois pärstä tyynyssä kiinni, niin vois kasvot olla vähän freesimmät aamulla. On tätäkin yritetty opetella, mut ei vaan onnistu mitenkään.

Kaikki tuotteet on ollut sellaisia, jotka aion ostaa edellisen loputtua uudelleen. Seerumeihin haluaisin tutustua enemmänkin ja myös muihin merkkeihin. Yleisestiottaen Estee Lauder on pitänyt mut kosmetiikkatuotteissa erittäin tyytyväisenä ja meikkipussiin on kertynyt useampikin yksilö. Chanel on hinnaltaan vielä kalliimpi, mutta tämäkin on ostettu S-mobiili sovelluksen -30% alennuksella. Jos on asiakasomistaja, suosittelen lataamaan s-mobiilin! Siellä on nimittäin kivoja etuja aina sillon tällön.

Tän postauksen piti tulla ulos jo eilen päivällä, mutta jostain syystä ajastus petti! Mulla ollut kaks tiukkaa 9h työpäivää ja ollut hurjaa kiirettä, mut ilolla ja positiivisuudella jaksaa. Iltasella uni tullu aika räväkästi ja aamulla sit taas jaksanu herätä pirteenä. Nyt viel vähä kämpän siivoilua ja taas unten maille ja huomenna kohti uutta päivää hymyssä suin. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥