KIITOLLINEN

1/03/2016

joulukuu_168
Onnellisuus on niin pieniä asioita. Heräsin aamulla omasta kodista, omasta sängystä. Kaks viikkoa muitten nurkissa pyörimisen jälkeen oma koti tuntuu vaan niin hemmetin hyvältä. Vaikka onkin ihana nähdä läheisiä ja viettää aikaa perheen luona, tästä kodista on muodustunu mulle tosi tärkeä asia. Oon jotenkin aina koko elämäni pelännyt yksinäisyyttä, enkä ois koskaan kuvitellu kaipaavani sitä. Niin se ihminen vaan muuttuu ja ai että miten ihana musta onkaan olla hiljaa, yksin omassa kodissa. 

Mun tän aamun onnellisuus on ihanat uudet Marimekon trikoolakanat. Eilen pääsin kömpimään tuuletettuihin petivaatteisiin. Löytyyks sieltä muita jotka rakastaa ihanan raikkaita viileitä ulkona pakkasessa olleita petivaatteita? Näiden raikkauteen yhdistettynä toi trikoon pehmeys. Ei tarvinnu unta kauaa odottaa. En osaa ees sanoin kuvailla miten ihanan pehmeät nää lakanat on. Oikeesti suosittelen hankkimaan, nää on täydellisyyttä. Kiitos mammalle ihanasta joululahjasta. Kymmenen tunnin unien jälkeen on ihana herätä ilman herätyskelloa. Ja kun ei tarvii nousta ylös vaa voi vaa vetkutella sängyssä ja pohtia elämän mukavuutta. Onnellisuutta.

joulukuu_166 joulukuu_173
Ja kun katon ulos nään lunta. Lumihiutaleet leijailee ja tanssahtelee taivaalta alas. Just sellasia isoja hiutaleita mitä pikkutyttönä piti jahdata kieliulkona et sais niitä maistella. Semmosia jotka saa mulle hymyn huulille. Mietin lapsuutta, miten huoletonta se on ollu. Joskus toivoisin, et voisin olla lapsi vielä yhden päivän, ettei tartteis huolehtia. Mut sit palaan tähän hetkeen ja tajuan, että vastuu on oikeesti aika hieno asia. Ja itsenäisyys, kiitos siitä, että mulla on mahdollisuus elää itsenäistä elämää ja just niitä asoita, mistä mä tuun onnelliseks. Vedän mun lempi villasukat jalkaan, nekin sain joululahjaks. Näissä on nii hyvä olla.

Tänään, jos ei valitettas vaan mietittäs mitä kaikkea hyvää meidän elämässä on. Jos saatas hymy huulille niistä pienistä asioista. Oli se sit uudet villasukat, tanssahtelevat lumihiutaleet, ystävät tai vaikkapa herkullinen ateria. Muistetaan olla kiitollisia siitä, et niitä asioita meillä on. 

Kiitos elämästä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥