Ihanan raikas drinkki

1/25/2016

Viime Lauantaina Kuopiossa vietettiin tyttöjen iltaa Evitan kanssa. Yleensä, jos ollaan lähdössä illan viettoon korkataan perinteisesti skumppapullo ja siemaillaan sitä pitkin iltaa. Nyt kaivattiin kuitenkin jotain uutta ja erilaista. Onnistuinkin kehittelemään ihan älyttömän ihanan drinksun, jota tullaan varmasti tekemään uudestaankin. Mä en oikein ole siidereiden ystävä, enkä perus oluittenkaan. Viinit ja kuohuva menee, mutta mielellään kuivana tai puolikuivana. Siispä tänkin drinkin ideana oli kehittää jotain raikasta ja freshiä. 
tammikuu_120

Tää punainen kupliva ihanuus on erinomainen tilanteeseen kun tilanteeseen. Raparperia, mansikkaa, limeä ja kuplivaa. Sopii yksittäisinä drinksuina nautittaviksi tai boolina kesäjuhlissa. Maultaan voisin kuvitella maistelevani tätä fiinimmässäkin juhlassa. Monipuolinen, herkullinen ja raikas. Marjaisa, eikä yhtään liian makea. Ensimakuna tulee hiukan makeampaa raparperia, mutta kuoharin kuivuus jättää suuhun raikkaan maun. Jäiset mansikat pitää drinksun kylmänä ja limestä saa ihanan piristävää raikkautta ja kirpeyttä. Täydellinen balance.

tammikuu_110 tammikuu_113


Love berry drink

(tai jokin muu erittäin kuiva, rose kuohari, kysy alkosta!)
1 plo Scweppes Russchian (1,5l)
jäisiä mansikoita
2 limeä

1. Leikkaa toinen lime lohkoiksi. 
2. Sekoita juomat keskenään, purista sekaan toisen limen mehu
3. koristele limelohkoilla ja jäisillä mansikan paloilla.
4. Nauti parhaassa seurassa!

Jos etsinnässä on raikas nautiskelujuoma tai marjaisa booli, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä. Mikäli makeus ei drinksussa haittaa, voi kokeilla makeammalla kuoharilla. Alkossa suositteli myyjä kokeilemaan tätä Fresitaan. Itseäni ei fresitan makeus houkuttanut ja tyytyväinen olin kun tätä raikasta versiota pääsin maistelemaan. Mansikka ja raparperi on tosin ihan älyttömän ihanan yhdistelmä, joten Fresitastakaan ei varmasti hassumpi drinkki tulisi. Nyt jos on tyttöjenilta tulossa niin kokeilkaapas tätä!

Ihanaa alkavaa viikkoa:*

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥