Terveellisempi toffeejäätelö

12/16/2015

Tämä toffeejäätelö vie jalat alta. Yhdistettyinä noihin ihaniin pannukakkuihin, ei voi kun rakastua. Löytyykö ruudun toiselta puolen banoffeen rakastajia? Banaanin ja toffeen yhdistelmä on vaan jotain uskomattoman hyvää. Rakenne on ihanan täyteläinen, maku pehmeä ja mukavan toffeinen. Jos et pidä banaanista, luultavasti pidät tästä. Banaanin maku on ihanan raikas makean kinuskin rinnalla. Tämä resepti ei jää tekemättä myöskään valmistuksen takia, sillä jäätelö valmistuu melkeinpä itsestään, kun vaan viitsit ainekset heittää blenderiin ja ihana jäätelö on valmista. Edellisenä päivänä, tai aikaisemmin saman päivänä banaanipalat pakkaseen, ellei niitä sulla oo muutenkin. Mulla löytyy pakkasesta aina pilkottuja banaaneja, jotta saan tehtyä jäätelöä milloin vain. Jäädytetyt banaanipalat toimii mulla myös usein smoothieiden pohjana!

Vain muutamalla ainesosalla uskomattoman herkullista ja terveellistä toffeejäätelöä.

toffeejäätelö_1 toffeejäätelö_2 PC100006

Toffeejäätelö

1½ jäädytettyä banaania
4 tuoretta taatelia
kourallinen tai enemmän mulpereita
kookosmaitoa
valinnaisena joulun tunnelmaan:
ripaus piparkakkumaustetta

1. Heitä blenderiin ja nauti. Nestettä sen mukaan mitä rakenne vaatii!


Voisin syödä tätä ihanuutta ikuisesti. En varmaan kyllästyisi ikinä. Tähän kylkeen tein mun lempireseptillä pannareita. Oon julkaissut useampia pannukakku reseptejä, mutta näistä yksi on ylitse muiden. Ootko jo kokeillut lemppari pannukakkureseptiäni?

Tää päivä on ollu ihan kamala. Illalla tajusin, et migreeni taitaa olla tulossa. Puolet kasvoista rupesi puutumaan ja vähitellen tuli sitten näköhäiriöt ja muutkin tyypilliset oireet. Sit se alko se kamala pääkipu ja kyllä sitä kesti. Ei se meinannu hellittää millään ja eihän siihen mulla mikään lääke auta. Stressissä mulla aina meinaa iskeä nämä migreenikohtaukset ja tää viikko on ollut aika suhteellisen rankkaa. Lisäks vielä kropan kanssa ollu taas ongelmaa kun meinaa koskea vähän joka paikkaan. Aamulla oisin todella kaivannut tätä ihanaa jäätelöä, mutta blenderin ääni migreeniyön jälkeen on hyvin kaukainen ajatus.

Vielä muutama päivä ja sit alkaa joululoma:)

2 kommenttia

  1. Kuullostaapa herkulliselta tuo jäätelö :) täytyy itekkin kokeilla joku kerta prostkupannareiden kanssa

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥