SUNNUNTAIT

12/06/2015

Tyhjä. Se on se sana millä oloani kuvaisin. Vuoden pinnistelyt on nyt tässä. Kiireinen arki ja kaikki kouluun laitetut tunnit ovat tuottaneet hedelmää ja oon päässyt valmistumaan. Viikonloppuna olen nauttinut olemisesta. Siitä ettei mun tarvitse ja oo pakko. Siitä että voin tehdä mitä vaan ja vaan nauttia jokaisesta hetkestä. 
PC060015
Aamut ilman herätystä, lämpimän kahvin tuoksu. Aamupala ihanan ystävän kanssa. Sen joka on tukenut sua jokaisella hetkellä. Sen joka sanoi, ettei kannata luovuttaa kun tuntui rankalta. Herkullinen tuore kotitekoinen mysli paksun jogurtin kera, ihanan makeita marjoja. Tuoretta vesimelonia mehuna. Tulevaisuuden suunnittelua, ajatuksia, rakkautta ja lisää kahvia. Tilaa ajatuksille.

Miten onnekas oonkaan, kun mulla löytyy Kuopiosta tällainen tukiverkosto. Ihana perhe ja läheiset. Ihania ystäviä ja sukulaisia. Miten avosylin ja halauksin mun rakkaimmat mut aina ottaa vastaan. Miten oikeasti välitetään ja osoitetaan myös se. Me ei pelätä rakastaa. Rakkaus on ehkä hienoin asia tässä maailmassa. 
PC060014 PC060018
Mun viikonloppu on ollut niin rakkaudentäyteinen, että voisin jaksaa tällä vaikka kuinka pitkään. Jaksan pimeät talvi-illat Joensuussa, kun tuntuu, että oon ihan yksin ja kaipaan halia. Sillon otan mun pehmoisen Herra Nallen kainaloon ja rutistan sitä oikein kovaa. Nautin myös yksinäisyydestä, oon oppinut olemaan ihan vaan itsekseni. 

Hiljaisuus on myös ihanaa, mut ai että miten kotona on ihana kuunnella puheensorinaa, herkku ruokien pulputusta liedellä, pianon kauniita säveliä ja laulua. Koirien tepastelua puisella lattialla. Kiikkutuolin narinaa. Ja se lämpö mikä täällä on. Se tekee musta onnellisen.

Ihanaa itsenäisyyspäivää ja sunnuntai iltaa<3

6 kommenttia

 1. Hei onnea valmistumisesta! Itellä olis vielä ennen joulua näyttösuunnitelmaurakkaa, niin sit se ois siinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No ei sen enempäää enää, tsemppiä loppurutistukseen!

   Poista
 2. Onpas herkun näköinen aamupala! Hirmuisesti myös onnea valmistumisen johdosta :) voin hyvin samaistua kaikkeen härdelliin ja hässäkkään, mulla on tänään viimeinen päivä tätä kiirettä! Hyvä me, selvittiin molemmat! :)

  ~Hilla

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12/14/2015

  oon ymmärtänyt että olet eronnut pitkästä parisuhteesta lähiaikoina? Haluaisitko tehdä jonkin postauksen siitä? Tarkoitan siis ihan vain miten itse pääsit yli pitkästä suhteesta ja eteenpäin yms. Itse erosin vastikään ja olisi erittäin mukava kuulla vinkkejä miten elämä voisi jatkua..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Joo oon miettinyt tän postauksen kirjottamista jo jonkun aikaa, kun sitä on pyydetty.. Tsemppiä arkeen, ajan kanssa<3

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥