OPISKELE HIEROJAKSI

11/19/2015

dFQkgcz7rMbSZQ33b2dGlg-ErpqV-x5t7N_Spe1bkl8,-om5tkyP9-tVNrYIPlJuDZIvzG84SifWRhPGj0DyD3w,Nhvb6w3g0Gb9xHEoXibNaJhco4Y0I4HjVPQjbXUKXj8,W6KBL35pgz_GXD4G94mfNY_vqns4k8oRFe_BveruqgM
Vuoden vaihteessa starttaa Joensuun hierojakoulussa uudet koulutukset. Itse valmistun nyt joulukuussa hierojaksi Joensuusta ensimmäiseltä vuosikurssilta. Vuosi on ollut antoisa. Vielä viime tammikuussa istuin tyytyväisenä lukion penkillä ja suunnittelin hakevani keväällä liikuntabiologiaa lukemaan Jyväskylään yliopistoon. Alkuvuodesta sain kuitenkin idean, lähteä kuitenkin "välivuodeksi" opiskelemaan hierojaksi ja niin sitä lähdettiin heti kirjoitusten päätyttyä uudelleen koulunpenkille ja tuota päätöstä en ole katunut päivääkään. Vuodessa hankin itselleni ammatin ja tammikuussa 2015 aloitan yrittäjänä, koulutettuna hierojana tekemään urheiluhierojan hommia. Oon 20-vuotias, jolla on kädessä lukiosta hyvät paperit, hierojan ammattitutkinto (jos ja kun menee läpi) ja koko elämä ja jatko-opiskelumahdollisuudet kuitenkin vielä edessä.
ryeI39nyXOuIEU5bcNiX4HCJ_8Wq8gtmJiDdT-Veo6o,DD4T3m6Wdk0Hg-dJ-8rfzTv2i_ySlHpx8YIpwGM54Xc,DX24I6LtBefXqsebIvv6Thb3wOYem6tZ1Gp3vJWKrlQ
Koulutus on antanut mulle paljon enemmän mitä osasin odottaa. Äärimmäisen tärkeää tietoa urheilijalle kehonhuollosta, anatomiasta ja elimistön toiminnasta. Oon saanut koulutuksesta paljon treeneihin ja voisin suositella koulutusta jokaiselle urheilijalle. Hierojakoulutus perustuu pitkälti käytännönläheiseen oppimiseen, mikä on sopinut mulle aivan loistavasti. Tottakai teoriapohja on todella tärkeä pohja asiakaslähtöiseen työhön. Työtunteja kertyy vuoden aikana mukavasti ja suurin osa oppimastani on tapahtunut nimenomaan asiakastyössä. Tänä vuonna oon ymmärtänyt myös selkeämmin unelmani hyvinvointialalla toimimisesta olevan juuri se mitä kohti haluan tähdätä. Tiedon nälkä kasvaa päivä päivältä ja kokoajan opin uusia mielenkiintoisia juttuja.

Urheilijat, valmentajat, lähihoitajat, hyvinvoinnista ja hoitoalasta kiinnostuneet, jos yhtään on kiinnostusta oppia elimistön toiminnasta lisää, suosittelen klikkaamaan Joensuun hierojakoulun sivulle. Koulutuksesta saa todella paljon irti, vaikka et aikoisi työskennellä yrittäjänä päivääkään. Tää on ihan älyttömän kätevä koulutus käydä, jos olet käynyt esimerkiksi personal trainer tai kosmetologi koulun tai, jos ole tähtäämässä jatko-opiskelemaan liikunta-alalle tai esimerkiksi fysioterapia kouluun. Useat tähtäävätkin koulusta fyssariksi, itse fysioterapiakoulutuksessahan ei hierontaa opeteta kun aivan muutaman viikon verran. Saan itsekin koulutuksesta hyvää pohjaa ajatellen jatko-opintohaaveitani liikuntabiologian suuntaan ja kun tulevaisuudessa haluaisin työskennellä kilpaurheilijoiden parissa, voin hyödyntää urheiluhierojan koulutustani tässäkin asiassa.
Qpx3mNwEireyR0AiAJteUjUBMZKlEevhICu4a_lY3Yk,0N5HD58jiXKnBQqBteSqUAmnpKK1BdZzIKpb5s2bbRI,Lx5lnb9FMTALDur_J43bqQhcfPbtUh3a78o_ywliXUg,Cz41J0JdpECI4JFYfqrxvsIWYSQ3VPLkLsxtzS0FR7I
Opiskelu onnistuu, sekä monimuoto-opiskeluna, jossa lähijaksoja on joka toinen viikonvaihde tai päiväopiskeluna, jossa opiskelua on viikolla arkipäivisin. Jos olet työssäkäyvä, niin monimuoto opiskelu voisi olla just sulle hyvä vaihtoehto. Tämä vaatii toki paljon myös itsenäistä työtä. Itselle sopiva vaihtoehto oli päiväopiskelu, sillä muuta työtä mulla ei ollut. Kyseessä on yksityinen koulu, jonka vuoksi kurssimaksut saattavat yllättää hinnallaan. Joka sentille saa kuitenkin vastinetta laadukkaasta koulutuksesta, josta saat varmasti valmiudet menestyä markkinoilla. Ainakin päätoimiseen opiskeluun saa kelalta normaalisti opintotukea.

Vuodessa ammatti ja tässä työllisyystilanteessa mahdollisuus hankkia itselleen rahaa esimerkiksi jatko-opintojen ohella. Muutama hieronta viikossakin tuo mukavasti lisätuloja muuten pienten ja jatkuvasti vähenevien tukien ohelle. Olit sitten lukiosta vastavalmistunut, YT-neuvotteluissa irtisanottu tai nykyiseen työhösi kyllästynyt, älä pelkää ottaa askelta uuteen suuntaan. 

Käy kurkkaamassa koulutustarjonta Joensuun hierojakoulun nettisivuilta ja laita hakemus vetämään!

Postausta mun opiskelusta on toivottu, joten vastaisin mielelläni kysymyksiin, mikäli sellaisia tulee. :)


4 kommenttia

 1. Anonyymi11/20/2015

  Sivuila luki, että urheiluhierojaksi vaaditaan aktiivinen urheilu-ura tai ura valmentajana. Oliks sulla mitä tohon? Hakulomakkeessa oli myös suositukset kohta, saako esim omasta 7vuoden lentopallourasta suosituksia :D
  Pääseekö tonne kaikki halukkaat? Tai siis tolla ryhmällä varmaan joku tietty koko että ne ekat ketkä ilmottautuu niin pääsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei vaadita mitään erityistä, eikun hakemus vetämään. Suositukset tarkoittavat lähinnä henkilöitä jotka voisivat suositella sinua koulutukseen :) koulutukseen haetaan, jonka jälkeen on haastattelu, jonka perusteella päätetään koulutukseen hyväksytyt! Eikun hakemusta reippaasti tulemaan :)

   Poista
 2. Anonyymi11/20/2015

  Pikkulisäys edelliseen x)
  Että siel oli et lisävaatimuksena että pitää olla nykyinen tai entinen kilpaurheilija tai valmentaja. Ni käykö siihen se että harrastin 7 vuotta lentopalloa ja siis ihan käytiin lentopallopeleissä ja voitettiinki pronssia ja hopeaa :D en siis enää harrasta, lopetin n puol vuotta sitten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittää erinomaisesti, kaikilla urheiluhierojakoulutuksen käyneillä ei tainnut olla välttämättä edes omaa urheilutaustaa:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥