NEW HAIR

8/22/2015

Tällä asialla ei kyllä kannata kehuskella, mutta tosiaan meikäläinen ei ollut ennen viime viikonloppua käynyt kampaajalla 2,5 vuoteen. Hiukset on kyllä kasvanu ihan mukavasti tuona aikana, mikä onkin ollut tavoite. Tavoitteena oli myös päästä eroon sinetti- ja klipsipidennysten jälkeisestä ohuesta ja huonovointisesta tukasta. Pari vuotta sitten kiskaisin ohuet latvat ihan itse saksilla pois ja tukasta tuli polkkamittainen. En oo katunut tuota, koska siitä lähtien tukka on kasvanut paksuksi ja pitkäksi. Nykyään en tarvitse pidennyksiä pilaamaan hiuksiani. Lahdessa käydessäni viime viikonloppuna päätin kuitenkin vihdoin ja viimein leikkuuttaa tukkaani ja laitoin viestiä kaverille, joka tekee kampaajan hommia Hiusmuotoilu Studio1. Tukasta leikattiin huonoa latvaa pois ja tehtiin tehohoito ja laitettiin helmiäisen värinen hiusmaski. Oon käyttänyt hopeashamppoota ja platinan väristä hiusmaskia, mutta tuo helmiäinen taittaa keltaisuutta vielä paremmin!
 photo P8140024_zpsoxpvexs5.jpg photo P8140029_zpsdpyzhym5.jpg photo P8140031_zps0fmidl5g.jpg
Olin kyllä tosi tyytyväinen tulokseen. Hiuksista tuli siistin näköiset ja latvat ei hapsota joka suuntaan. Jos tästä eteenpäin saisi käytyä kampaajalla vähän useammin niin pysyis kutrit nättinä. Kasvatusprojekti kuitenkin jatkuu ja pitäis saada kiinni tuo lähenyt pituus. Mitäs muuten tykkäätte tän hetkisestä tukan väristä? Evita värjäs mulle about kuukausi sitten tyveen tuota tummempaa ja latvoihin tällä kertaa vielä vaaleampaa ja enemmän tuohon hopeampaan suuntaan taittuvaa. Itse tykkään tästä kylmemmästä väristä tosi paljon. Mulla kun tukka meinaa taittua aina tosi helposti tohon keltaisen sävyyn. Suosittelen muuten Lahdessa asuville lämpimästi hiusmuotoilu studio1 palveluja. Kivat tilat, mukavat työntekijät ja hyvä palvelu!
4 kommenttia

 1. Heippa! Paljonkos tolle setille tuli suurinpiirtein hintaa? Käyn Lahdessa töissä ja oon kanssa vähän parturikäsittelyä vailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Tarjoushinta oli 38 e leikkauksella.. Suosittelen lämpimästi :)

   Poista
 2. Anonyymi8/25/2015

  ootteko jaakon kanssa vielä? :o

  VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥