YLIOPPILAS 2015

6/16/2015

Tuosta ihanasta päivästä kun valkoisen lakin sain päähäni laittaa on jo hurahtanut muutaman viikko. Päivä oli niin ikimuistoinen, että se jää meidän monen mieleen varmasti pitkäksi aikaa. Ylioppilaslahjaksi sain ihanalta siskoltani nämä upeat kuvat. Kuvien otto tilanteessa oli kampaus jo hiukan rähjääntynyt ja aika väsynyt kuvattava lyhyiden yöunien jälkeen, mutta oli kyllä ihan parasta käydä kuvailemassa oman siskon kanssa, joka kaiken lisäksi osasi ohjata todella hyvin ja sai näin upeaa tulosta aikaan. Rakastan tunnelmaa näissä kuvissa. Rakastan sitä miten näitä katsoessa voi tuntea luonnon ympärillä. Halusin ehdottomasti kuvat luonnossa, enkä studiossa. Näissä on vaan se oma tunnelma. Pidemmittä puheitta, kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa.
empunyo12 empunyo16 empunyo18 empunyo7 empunyo14 empunyo17 empunyo4 empunyo21 empunyo8
Haluan vielä kiittää jokaista tuosta upeasta päivästä ja noista ihanista vuosista jotka tuon lakin saamiseen johtivat. Nyt on aika suunnata kohti uusia tuulia kun yksi vaihe elämässä on takana päin. Uudet opinnot onkin jo alkanu ja muutenkin alkaa elämässä löytymään se kauan kaivattu suunta muunkin kun opintojen puolella. Oon ollut koko kesäajan hurjan onnellinen ja vihdoin ruennut löytämään itseni ja suuntani. Onni muodostuu pienistä asioista ja nyt ne arjen pienet asiat tuntuvatkin ihanilta ja jokaisesta päivästä oon koittanut löytää jotain kaunista. Toivon, että kun luette tätä postausta, mietitte jokainen mistä tänään voisitte olla kiitollisia. Ensimmäisenä voitte painaa käden rinnalle ja tunnustella sykettä. Siinä on yksi asia, mistä voi olla kiitollinen. 

© Anniina Joensalo

Ihanaa päivää kaikille! Nauttikaa hetkistä.

11 kommenttia

 1. Paljon onnea! Mahtavia kuvia myös :) !

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/16/2015

  Upeita kuvia! Millä kameralla + objektiivilla siskosi kuvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nämä kuvat on otettu olympus omd kameralla, en muista mikä malli ja linssinä on jonkunlainen vintage linssi :D Mut aika arvokas ja hyvä kokoelma on siskolla tuohon kameraan :)

   Poista
  2. Anonyymi7/03/2015

   Olympus OM-D e-m5 mark ii + FD to mft speedbooster + Canon FD 50mm f1.4 ;)

   t. sisko

   Poista
 3. Vautsi mitä kuvia! Oot todella upea! :o
  www.maijjuanniina.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat! Ja kiva miljöö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo paikka on ihana, ollaan käyty siellä kuvaamassa useamman kerran!

   Poista
 5. Anonyymi6/17/2015

  Ei hitsiläinen, miten kaunis oot! Miten hankalaa kuvien oliskaan epäonnistua, kun kuvattava on noin upea ja hehkua täynnä! Ihanaa kesän jatkoa siulle ja onnea uusiin koitoksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Hahah, kyllähän sekin helpottaa kuvan ottamista kun on kerrankin tyttö nättinä :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥