UUSI SAUVASEKOITIN JA KESÄINEN SMOOTHIE

6/29/2015

Mä sain tänään ihanan paketin postissa. Paketista löytyi upouusi sauvasekoitin. Meillä on tosi pieni asunto ja myös pöytätilaa on aika vähän. Tästä syystä oon jättänyt mun blenderin suosiolla varastoon ja käytössä on ollut sauvasekoitin. Edeltävä vekoitin rupesi kuitenkin käymään aika hitaalla ja lakkasi lopulta kokonaan toimimasta, joten smoothiet ja muut on ollut viime aikoina katkolla. Samantien kun paketin sain käsiini purin sen ja rupesin smoothien tekoon. Tällä kertaa halusin tehdä jotain aurinkoista tän ihanan kesäisen päivän kunniaksi. Sauvasekoitin on siinämielessä kätevä, että se menee aika pieneen tilaan ja sitä säilytetään meilläkin laatikossa. Lisäksi sillä voi tehdä monenlaista muusista smoothieen. 
P6290017.ORF P6290012.ORF
Tämä sauvasekoitin on Kitchen Timen verkkokaupasta ja toimii erinomaisesti. Mukana tuli myös tosi kätevä posliininen(?) astia, jossa smoothien saa tehtyä ja siinä on pohjassa pehmuste, jotta pöytätaso ei kärsi hurauttelusta. Hyvä tuossa kannussa on myös se, että sen nokka soveltuu erinomaisesti smoothien kaatamiseen lasiin ja meikälaisenkin kaltainen sottapytty onnistuu saamaan tavaran turvallisesti perille asti. Lisäksi pakettiin kuului nuolija jolla saa viimeisetkin herkut astiasta kaavittua. Ainakin ensikerran perusteella vekotin on suhteellisen tehokas ja sillä sai nopeasti ihanan pehmeää ja raikasta smoothieta. Suosittelen!
P6290014.ORF P6290018.ORF P6290023.ORF

KESÄINEN SMOOTHIE
1 pieni mango // puoli purkkia ananasta  // 
½ banaani //2 porkkanan mehu (n.1,5dl?) 

1. Pilko mangosta hedelmäliha kulhoon.
2. Lisää ananaspalat (mieluiten toki tuore, mutta
ei ollut mulla saatavilla) ja banaani.
3. Purista porkkanamehu ja lisää astiaan. Voit
toki käyttää valmista porkkanamehua, jos mehu-
linkoa ei taloudesta löydy. Lisää niin paljon, että
rakenne on sinun suuhusi sopivaa.
4. Nauti :)

KitchenTimen verkkokaupasta löytyy aika laaja valikoima erilaisia keittiötuotteita, suosittelen käymään kurkkaamassa. Pääset sinne tästä.

***

4 kommenttia

  1. Nami, näyttääpäs hyvältä! :P

    VastaaPoista
  2. Anonyymi6/30/2015

    Tein eilen kokeiluerän, voi nam miten freesiltä maistui! Suosittelen ehdottomasti kaikkia kokeilemaan.

    Oletko muuten lukenut mitä kaikkea proteiinipatukat sisältävät? Jos olet, mitä mieltä olet näistä haittavaikutuksista pidemmällä aikavälillä? Aihe:
    http://ruohikolla.blogspot.fi/2011/08/fruktoosi-glukoosisiirappi-haitallista.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Mä kans tykkäsin erityisesti tän raikkaudesta :)

      Kiitos mielenkiintoisesta linkistä :) Täytyy tutustua asiaan tarkemmin, jokaisen tulisi tulla tietoisemmaksi näistä asioista nyt kun "proteiinia" myydään vaikka missä muodossa.. Protskupatukoidenkin kesken toki löytyy jónkun verran vaihtelua :)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥