SUNDAY BRUNCH

4/19/2015

Lämpöisiä hetkiä, iloista naurua, kovia treenejä, makoisaa ruokaa, hemmottelua, kasvohoitoja ja ennen kaikkea uskomattoman hyvää seuraa. Näistä oli mun viikonloppu tehty. Oon ihan uskomattoman kiitollinen, että oon löytäny tällaisen ystävän. Ystävän, joka ajaa rankan viikon jälkeen mun luokse Joensuuhun. Ystävän, joka arvostaa samoja asioita mun kanssa. Ystävän, jonka kanssa viikonloppu ei tarkota alkoholia, myöhään valvottuja öitä, älytöntä määriä herkkuja ja epäterveellistä ruokaa ja sen jälkeistä huonoa oloa ja krapulaa. Ystävä, joka ymmärtää, kuuntelee ja on rehellinen aito oma itsensä. Ystävä, jonka kanssa huolet saadaan käännettyä positiiviseksi voimaksi. Ystävä, joka siitä huolimatta, että oon välillä todella höntti ja mulla on tosi oudot jutut jaksaa olla mun ystävä ja vieläpä nauraa mun jutuille. Ja tämän ystävän kanssa viikonloppu oli yhtä täydellisyyttä ja päättyi tänään erinomaiseen makoisaan brunssiin.
IMG_9106.CR2 IMG_9108.CR2 IMG_9112.CR2 IMG_9114.CR2 IMG_9119.CR2 IMG_9116.CR2
Brunssista on tullut mun ja Evitan ajanvietossa jo perinne. Kuopiossa tutuiksi on tulleet Rustikin ja Panzan brunssit, joista erityisesti Panzan mexicolaistyyppinen brunssi jäi mieleen. Helsingin reissulla viime Joulukuussa käytiin oikein herkullisella brunssilla Fannyssa. Tällä kertaa päätettiin kuitenkin väsätä brunssi ihan kotioloissa. Mun mielestä brunssilla lähtökohtana on tuoreus, siispä se oli tämänkin brunssin teemana. Tarjolla oli tuoretta itseleivottua leipää, joka sai myös ihanan tuoksun leijailemaan kotiin (onko kiinnostusta reseptiin?). Leivän kanssa ihanaa graavilohta, jonka kanssa täydellisesti sopii juuri oikean kypsyinen avocado. Tuoreet hedelmät nautittiin upeasta ananaskulhosta ja mango kauniisti leikattuna. Jälkkäriksi vielä kreikkalaista jogurttia, itsetehtyä mysliä (tästä reseptiin) ja mehukkaita marjoja. Pisteenä iin päällä mehulingolla juuri puristettua appelsiini-omena tuoremehua ja tummapaahto-kahvia höyrytetyllä maidolla.

Kokoa sinäkin ystävät ja valmistakaa itsellenne yhdessä herkullinen brunssi! Ihana tapa nauttia parhaitten ystävien seurasta hyvällä ruoalla höystettynä.

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/19/2015

  Oisko sulla antaa vinkkejä 14- vuotiaalle kunnon kohotukseen?😁 Mitä kannattais tehä ja kuinka usei yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu täysin sun urheilutaustasta! Hyvä lähtökohta on lähteä kohottamaan lihaskuntoa ihan oman kehon painolla tehtävillä lihaskunto liikkeillä. Erilaisia kuntopiiriohjeita löytyy myös netistä, mutta semmoinen postaus voisikin olla hyvä :) Aloita ensin tekemällä lihaskuntoa 2-4 krt/vko ja kokeile esim lenkkeilyä/porraskävelyä/pyöräilyä muutaman kerran viikkoon :)

   Poista
 2. Anonyymi4/21/2015

  Ihanan näkönen brunssi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Se kyllä maistuikin aika mainiolta :)

   Poista
 3. Sulla on aina niiiin ihania kuvia blogissa, et ku niitä kattelee, saa energiaa kaikesta siitä esteettisyydestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että esteettisyysenergiaa tarjolla :) Mun mielestä pienten hetkien kauneus on tärkeä osa arkea!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥