KATSE ETEEN JA SUUPIELET YLÖSPÄIN

4/17/2015

Muutama viikko sitten hain fitness-mallikisaan, kuten moni ehkä jo arvasikin. Nyt nettiin on tullut tieto, että semifinalistit on valittu ja heille on myös ilmoitettu. Meikäläiselle kutsua casting-tilaisuuteen ei tullut, joten valitettavasti oon jäänyt semifinaaliporukan ulkopuolelle. Aluksi olin todella pettynyt itseeni ja oli epäonnistunut olo. Ajan myötä pohdinnan jälkeen ymmärsin, etten voi muuttaa itseäni erilaiseksi ja nyt vaan kävi niin, etten soveltunut tuomariston mielestä kisaan. No aionko masentua ja jäädä vellomaan huonouteeni? En. Oon tehnyt töitä määrätietoisesti kroppani eteen nyt jo pidemmän aikaan, enkä treenannut vaan kisaa varten. Edessäni näen monia uusia ovia ja haasteita joita kohti aion tähdätä. Uskon vahvasti siihen, et jokaisella tapahtuvalla asialla on jonkinlainen tarkoitus ja niin oli tälläkin. Ei mua hävetä kertoa, että en päässyt. Innolla odotan ketä finaalikymmenikköön pääsee ja toivotan lämpimät onnittelut jatkoon päässeille.
No mitäs nyt sitten? Tää tulos ei tavallaan muuta mitään, sillä treenit jatkuu yhtälailla kovana. Tavoittelen unelmakroppaani päivittäin ja teen valintoja hyvinvoinnin eteen. Kyse ei oo mun kohdalla vaan ulkoisista asioista vaan pyrin saavuttamaan hyvän olon tekemällä hyvinvointiin tähtääviä terveellisiä valintoja ja urheilemaan, koska saan siitä uskomatonta virtaa jokaiseen päivääni. Rakastan kilpailua ja kaipaan toki jotain mitä kohti tähdätä. Nyt päässä pyörii taas monenmonet vaihtoehdot mihin suunnata energiansa. Totuushan on se, että ihan vaan opiskelussa on tällä hetkellä todella paljon tekemistä, mutta pikkuhiljaa uskon asioiden selkeytyvän. Asioilla on aina tapana järjestyä ja niin ne tekevät tälläkin kertaa. En tuu lopettamaan unelmoimista. Mun unelma on vaikuttaa hyvinvointi-alalla ja siihen pyrin myös kirjoittamalla tätä blogia. 
Jatkan hymyssä suin kohti uusia haasteita ja myös vahvempana ihmisenä. Kaikenlaiset kokemukset aina opettavat meille jotain ja koen, että tämäkin "tappio" opetti mulle paljon. Elastisen sanoin "Katse eteen ja suupielet ylöspäin, teen vastoinkäymisistä voimaa". Jokainen meistä kokee elämänsä aikana erilaisia vastoinkäymisiä, jotka tekee meistä juuri tällaisia kun me ollaan. Toki vaikeat asiat tulee käsitellä, mutta sit on syytä keskittyä positiivisuuteen ja suunnata kohti tähtiä. Aion löytää oman juttuni ja kun sen löydän oon valmis laittamaan itteni 150% mukaan siihen. Tulevaisuus näyttää mitä se tuo tullessaan, en malta odottaa!

Mä kärsin eilen migreenistä ja nyt alkaa pikkuhiljaa olla parempi olo, mutta vielä heikottaa aika rajusti. Viikonlopusta on tulossa aika mainio, kun saan Evitan tänne viettämään mun kanssa tyttöjen viikonloppua. Luvassa on pitkiä yöunia, tehokkaita treenejä ja hyvää ruokaa. 

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

6 kommenttia

 1. Anonyymi4/21/2015

  Oot kyllä siltikin upean näköinen tapaus vaikka nyt ei tässä kisassa tärpännytkään. =) Mun mielestä sun kropasta oikein näkee hyvinvoinnin ja urheilutaustan. Kohti uusia haasteita vaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, mukava että hyvinvointi välittyy:) Nimenomaa uusia haasteita kohti!

   Poista
 2. Anonyymi4/22/2015

  Vautsi, miten upee oot! Oon niiiiin samaa mieltä yllä olevan anonyymin kanssa!

  VastaaPoista
 3. Mä oon vähän ihmeissäni miten et päässyt semifinaaliin, sulla on mielettömän hyvässä kunnossa kroppa! Jos fitnessmalli kilpailu on sun juttu, niin hae ehdottomasti ens vuonna uudestaan. Mä ainakin pidän silloinkin sulle peukkuja. :) löysin juuri sun blogin ja luin tätä varmaan tunnin putkeen ku jäin koukkuun. Täällä on siis uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle ihanasta kommentista :) En tiedä vielä mitä tulevaisuus tuo tullesaan ja mihin aion tähdätä, mutta eiköhän ne siitä selkene :) Tervetuloa lukemaan, toivottavasti viihdyt!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥