TGIF

3/13/2015

IMG_8402
IMG_8398 IMG_8395 IMG_8401
Ihan kamala viikko. Tai no, ihan kamalat kolme päivää. Bilsan yo meni aika kehnosti. En vaan osannut oikeita asioita ja tuntu, että koe oli tosi vaikea. Sen lisäks mun kroppa ja mieli on ollut tällä viikolla ihan sekasin. Tosi outoa miten stressi vaikuttaa ihmiseen. Oon ollu pahalla tuulella ja tosi herkkänä, mun syke pomppii välillä ihan ihme lukemissa, mua oksettaa, voin pahoin, mahaan koskee ja päätä jomottaa tuskaisesti. Koko eilisen illan oli migreeniaurat ja pää kipeä, mutta kunnon migreeni ei iskenyt missään vaiheessa. Ennen kun sitten enkun YO:ssa. Ei sitten täydellisempää ajoitusta oisi voinut olla. Siitä kokeen jälkeen nappia naamaan ja onneks tällä kertaa migreeni meni ohi todella helpolla, yleensä mulla migreenit kestää 6-12 h tai useita päiviä. Nyt se on kuitenkin ohi ja niin on myös lukio. Nyt voin huokaista helpotuksesta. Kirjotukset on takana ja elämä edessä. Nyt pitää vaan enää jännittää, että kuinka huonosti nuo todellisuudessa menikään. Sillä välin aion rentoutua. Aloitan tänä iltana nauttien saunasta ja hyvästä ruoasta parhaaan ystäväni kanssa ja jatkan huomenna laskettelulla ystävien kanssa sekä illalla synttärijuhlilla/läksiäisillä/lukion päättymis juhlilla ja sittempä täytyykin jo pakkailla kamoja ja muutto Joensuuhun koittaa.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia

 1. Huippu juttu, että nyt on kirjotukset ohi! :) Varmasti ne läpi ainakin menevät. Kirjoitusviikko on raskas, jotenka rentoutumisen oot tasan ansainnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii on aivan mahtavaa. Enkku taiskin mennä läpi, toivotaan ettei bilsa ja äikkä oo iha floppeja :) Tosiaan pari kk ollu valmistautumista, nii onneks ohi :)

   Poista
 2. Bilsan YO oli kyllä haastava, olivat onnistuneet taas laittamaan semmoisia källejä sinne että oksat pois... Ootko jo saanut alustavia pisteitä? Itse koitin korottaa tänä vuonna, saa nähdä miten käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli :( Toivottavasti ei nyt menny aivan pepulleen.. En oo saanut vielä, enkä tiedä haluanko edes saada :D

   Poista
  2. Aivan! Mut pidän sulle peukkuja :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥