Lenovo Ideapad Yoga 2

3/17/2015

Mä en ookkaan kertonut meidän viimeisimmästä hankinnasta, uudesta läppäristä. Pari kuukautta sitten onnistuin taiteilemaan mun vanhan läppärin lattialle ja siitähän meni näyttö rikki. Sen jälkeen sitä piti käyttää erillisen näytön kanssa, joten sen kannettavuus ja näppäryys kärsi aika paljon kun siitä tuli pöytäkone. Uuden koneen hankinta on ollut muutenkin mielessä, kun sekä mun, että Jaakon läppärit alko olla aika hitaita ja niissä oli vaikka minkänäköstä ongelmaa. No applehan mulla kiilteli silmissä ja meinasinkin aluksi sellasen ostaa. Mac Book Pron hinta oli aikamoinen meidän lompakoille ja Airista taas on tullut kuultua vähän huonoa, mikäli suurempia kuvanmuokkausohjelmia käyttää. Siispä päätettiin tutustua tarkemmin muihin tarjolla oleviin koneisiin ja löydettiin tämä: Lenovo IdeaPad Yoga 2. 
IMG_8821 IMG_8820 IMG_8819
Aivan mahtava kone. Tehokkuus, nopeus, näyttö vastaa suunnilleen Mac Book Prota, mut hintaa on semmoset reippaat 500 e vähemmän. Lisäksi tässä koneessa on muutamia todella näppäriä ominaisuuksia, kuten näytön taipuminen 360 astetta ja kosketusnäyttö ominaisuus. Lisäksi tää kone on tosi kevyt, ohut ja siro. Monella varmasti kiiluu applen tuotteet aina ensimmäisenä mielessä, mut totuus on se, että apple lisä niissä on hinnassa. Ite tykkään applen tuotteista kovin paljon ja puhelinhan mulla onkin iPhone 5s, mutta tässä vaiheessa ei vaan yksinkertaisesti oo varaa maksaa ylimääräistä, joten voin applen tuotteisiin sijoittaa sitten kun rahaa on. Tekee ihan hyvää tutustua myös kilpailevien valmistajien tuotteisiin ja tämä ei ole todellakaan ollut pettymys. Kaikista mahtavinta tässä on se, että tämä menee myös tabletista, sillä näppäimistön saa taitettua näytön alle. Helppo selata uutiset, lemppari blogit ihan vaikka sängyssä köllötellen.

Suosittelen koneen ostoa harkitsevalle ehdottomasti Lenovon tietokoneita ja erityisesti tätä :) 

2 kommenttia

 1. Anonyymi3/18/2015

  Täälläkin yks lenovon kannattaja! Itsellä myös siro lenovo käytössä ja monelta olen kuullut, että yhtä siro kuin applen koneet, lähes yhtä tarkkakin ja näyttää myös ulkoapäin lähes samalta! Nappi valinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Tää on todellakin yhtä siro kun Mac Book Air ja paljon tehokkaampi! :) Tässä näyttö jopa parempi kuulemma kun joissain MacBookeissa :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥