KATSE VUOTEEN 2014

12/31/2014

T A M M I K U U
Urakka kohti YO-kirjotuksia alkoi. Välillä kuitenkin piti rentoutua nautiskellen kupposellinen kuumaa teetä ja lempilehteä Costumea. Tammikuu oli normaali kuukausi täynnä opiskelua, koulunkäyntiä. Vuoden vaihteen jälkeen reenitkin lähti käyntiin mukavasti ja alkoi pikkuhiljaa tuloksiakin näkyä.
KOKOVUOSI
H E L M I K U U
Helmikuussa juhlittiin meidän ihanan mummon 90v juhlia ja myös penkkareita. Mun ja Evitan penkkariasuna oli hockey boy asut. Leivoin myös ensimmäisen raakakakkuni: sitruunaisen avocado kakun. Mummon juhliin tein Jaakolle evääksi ite välipalapatukoita, joista tulikin myös kesän biitsireissujen hittituote.
Kollaasit
M A A L I S K U U
Maaliskuussa jatkettiin kovaa reenailua ja opiskelua. Kävin myös ensimmäistä kertaa kirjastossa ihan kunnolla ja mukaan tarttui kivaa luettavaa myös lähestyvää Thaimaanreissua varten. Maistoin ensimmäistä kertaa kesäkurpitsasta tehtyä pastaa ja se pomppasikin lempiruokien joukkoon. Parasta kesäkurpitsapastaa tulee jauhelihasta ja siihen vielä jogurttikastiketta. Maaliskuussa juhlittiin myös mun 19v synttäreitä ja sain äidiltä ihanan superfood lahjan!
3
H U H T I K U U
Oi ihana täydellinen Thaimaan reissu. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:)
muokatut
T O U K O K U U
Reissun jälkeen karu paluu arkeen. Juhlimista, brunsseja parhaitten ystävien kanssa ja nautiskelua lähestyvästä kesästä ja koulujen loppumisesta. Reenit jatkui lomailun jälkeen.
6
K E S Ä K U U
Kesäkuun alussa juhlittiin meidän kaveriporukan valmistuneita. Työt alkoi ihanassa työpaikassa h&m:llä. Aivan mahtava työpaikka ja mukavia työkavereita. Nautin kyllä tästä työstä kovasti, harmi että mun kesän vatsaongelmat vaikeuttivat työntekoa. Iltavuoroa ennen oli mukava nauttia pitkistä aamupaloista. Kesäkuussa juhlittiin myös mun ja Jaakon vuosipäivää.
61
H E I N Ä K U U
Heinäkuussa tuli reenattua kovasti biitsiä ja kierrettyä Pro Tourin osakilpailuja. Tein myös ihanaa sitruunamelissa raakasuklaata. Kesässä ihanaa oli käyttää ruoissa noita maukkaita tuoreita yrttejä. Kesästä kesän tekee myös makoisat mansikat ja ihana rentoutumis ilta mökillä nauttien veden läheisyydestä ja Suomen luonnosta.
7
E L O K U U
Uusi rakkaus iPhone 5 astui elämääni. Jaakon aika oli lähteä Savonlinnaan jääkiekon perässä. Ennen Jaakon lähtöä käytiin ihanalla picnicillä Valkeisenlammella. Mukaan tehtiin raakasuklaata ja makoisaa kanasalaattia. Savonlinnassa oli ihana reissu Jaakonluona, veneiltiin Olavinlinnan maisemissa ja nautittiin aurinkoisesta loppukesästä.
8
S Y Y S K U U
Syksy toi tullessaan huikean omenasadon ja omenasta tuli tehtyä vaikka mitä herkkuja. Sosetta, likööriä, tuoremehua, piirakoita. Syyskuussa alkoi myös mun sairastamiskierre ja tuli katsottua aika monta jaksoa Gossip Girliä. Tehtiin myös Äitille ja Jompelle ihanaa Thaimaalaista "Roasted duck red curry" Käytiin myös kokeilee Panchovillaa matkuksen kupeessa ja Jaakko tilasi 800g lihaa sisältävän "Mexicon vallankumouksen".
BLOGI'
L O K A K U U
Sairastaminen jatkui. Tuli vietettyä kohtutulehduksen kourissa muutama yö sairaalassa. Tästä sitten alkoikin jatkuvat nivelkivut ja lopulta päädyttiin selkärankareuman diagnoosiin. Tyrnejä oli puut täynnä isän luona ja noita supervitamiineja tuli poimittua muutama purkillinen talveksi varastoon. Syksyllä juhlittiin myös rapujuhlia perheen kanssa.
9
M A R R A S K U U
Marraskuussa alko yhteistyö Puhdistamon ja Foreverin kanssa. Kavereiden kanssa tuli vietettyä Black&White partyja, joihin tein itselleni pitsitopin tylsyydessäni. Blogin imago kasvoi marraskuussa paljon ja sain myös monen monta uutta ihanaa lukijaa. Rakastuin puhdistamon paketin myötä chiasiemeniin ja kokeilin myös vaihtaa kaurapuuron hirssipuuroon.
11
J O U L U K U U
Joulukuun alussa askartelin itelleni joulukalenterin, jossa oli mietelauseita joka päivälle. Joulua vietettiin perheen kesken nauttien hyvästä ruoasta. Käytiin Evitan kanssa Tallinnassa Enriquen keikalla ja kokonaisuudessaan reissu oli aivan mahtava tyttöjenreissu. Tutustuin myös pilatekseen ja oon saanut siitä paljon apua selkäongelmiin.,
HKI -TALLINNA
Tällainen oli katsaus vuoteen 2014. Paljon on elämä muuttunut. Vuoden alussa treenit oli isossa roolissa elämässä, mutta tällä hetkellä sairastelun vuoksi ne ovat jääneet vähemmälle ja oon oppinut nauttimaan elämästä aivan eri tavalla. Sairauden myötä voisin sanoa, että tavallaan ollut aika huono vuosi, mutta niinkun oon aikasemminkin sanonut, että tää on avannut tosi paljon silmiä. Elämässä on paljon asioita, joita emme näe, ennen kun elämä pakottaa ne meidät näkemään. Uskon tietyllä tavalla, että tapahtuvilla asioilla on aina joku tarkotus. Nyt on viimeinen päivä tän vuoden puolelta ja huomenna aloitetaan seuraava vuosi. Sovitaanko, että tehdään ensi vuodesta yhdessä paras vuosi ikinä.

2 kommenttia

  1. Ihana postaus kuluneesta vuodesta! Siun blogissa on aina niin kivat kuvat, ja tätä on muutenkin kiva lukea. Paljon iloa ja onnea alkaneeseen vuoteen, Emilia! :)

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥