CHRISTMAS WHISES vol2

12/11/2014

1. Valkoinen pussilakanasetti. Näitä en oo oikeastaan edes nähnyt missään kaupoissa ja tuntuu olevan aika hankala löytää, mun mielestä kuitenkin nimenomaan kokovalkoiset "hotelli"-lakanat ois aivan ihanat. Varmasti noissa uni maistuis
2. Sitten kun mulla on oma ihana koti, haluun et mulla on samaa sarjaa useita pyyhkeitä söpössä pinossa, just niinkun tossa kuvassa. Muutamaa eri sävyä, joista yllä ehkäpä muutamia lemppareita. Tässä vaiheessa ois ajatus, että ehkä kuitenkin lukion jälkeen ois oman kodin aika, joten miksipä en noita pyyhkeitä toivoisi vaikkapa joululahjaksi.
3. Mun mielestä tällanen sisustusliitutaulu on aivan ihana idea. Voit kirjoittaa siihen jonkun sinua inspiroivan lauseen, lempireseptisi tai vaikkapa kauppalistan. Ja mikä parasta voit uudistaa sitä mielesi mukaan!
4. Sitten tuo ihana retro keittiövaaka. Oon kaipaillut keittiövaakaa, sen jälkeen kun edellinen rupes heittämään lukuja päästään ruutuun. Törmäsin tommoseen retromalliin tigerin mainoslehdessä ja se vei kyllä söpöydellään sydämeni.
5. Mulla on viimevuosien aikana ollu tosi herkät korvat, sillä oon sairastanu useamman korvatulehduksen. Huomasin Helsingin reissulla, että mun korvat kipeyty todella tuskasesti, kun ei ollut pipoa päässä ja kylmä tuuli puhalsi. Kävelin kädet korvia suojaten. Ajattelin, että pörröiset korvalaput ois täydellinen ratkaisu siihen, ettei tarviis lytistää tukkaa pipolla, mutta sais korvansa lämpöiseen.
6. Näistä zeropointin kompressiosäärystimistä oon unelmoinut jo pitemmän aikaa, mutta ajankohtaiseksi tuli, kun kuolailin Evitan zeropointteja reissussa. Aika moni urheilija on todennut nuo hyväksi, siispä haluaisin itsekin kokeilla!
7. Luin lehdestä Christina Aguileran käyttävän näitä. Macin e-vitamiinia sisältävät puhdistuspyyhkeet sopis hyvin tämmöselle reissaajalle. Vois puhdistaa kasvot ennen treeniä tai missä vaan ilman veden kanssa lotraamista. Mä oon tosi huono pesemään kasvoja lavuaarissa kastelematta itteeni ihan täysin.
8. Ahh, tähän ihanaan kupposeen törmäsin kodin1:ssä. Arabia KoKo sarjan 0,5litranen muki ois aivan täydellinen sunnuntain myöhäiskahville tai talvi-illan kaakaolle. Nimenomaan haluaisin tuollaisen jättimukin, joka nielisi itseensä tarpeellisen terapiamäärän ihania juomia.

Joko ootte kirjottanut pukille?



2 kommenttia

  1. Anonyymi12/11/2014

    Ihania toiveita! Itse olen toivonut vain jotain oikein lämmintä neuletta, johon olisi ihana käpertyä kylminä talvi-iltoina ja muutamia astioita uuteen kotiin. Oon kauhean huono keksimään lahjatoiveita mutta onneksi läheiset yllättävät sitten aina mitä ihanimmilla lahjoilla <3 ihanaa joulun odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, tuo neulee kuulostaa ihanalta! Astiat on aina hyvä toive, itse en oikein osaa toivoa vielä, kun ei ole sitä ikiomaa kotia, mutta yo-lahjaksi ajattelin toivoa jotain astiastoa :) Tuopa onkin ihana asia, että saa paketista sit jotain mukavaa ja yllättävää, mutta täytyy muistaa, ettei ne lahjat sitä joulua tee vaan juurikin ne läheiset:) Lämpöistä joulua myös sinulle <3

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥