Yhteistyössä - Forever Living Products

11/12/2014

Sairastumisen jälkeen oon kerennyt pistää enemmän aikaa  blogiin. Se on poikinut aika monta hyvää asiaa jo tähän mennessä.Oon auttanut mun kaveria Pinjaa oman "Rêve du jour"-blogin ulkoasun kanssa ja samalla innostunut kehittämään oman blogin ulkoasua. Oikeastaan oon melko innostunut muokkailemaan noita ulkoasuja, joten jos joku kaipaa apua, niin autan mielellään noissakin hommissa. Oikeastaan mun blogin minäkuva ei oo missään vaiheessa ollut näin vahva. Ja se mistä oon todella todella iloinen on se miten huikean monta lukijaa blogiin on kertynyt viimeaikoina. Yhteensä facebookin, bloglovinin ja bloggerin kautta yli 300 seuraajaa. ♥ Tässä vaiheessa voinkin julkistaa lisää hyviä uutisia nimittäin sen lisäksi, että Puhdistamon kanssa startattiin mahtava yhteistyö, on saanut blogin kautta myös toisen yhteistyökumppanin Foreverliving-jälleenmyyjän Sari Pohjolaisen. (klick).
" Foreverillä on toimintaa yli 150 maassa, kaikissa maanosissa ja on siten maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Tuotteet pohjautuvat luonnonmukaisesti viljeltyyn Aloe veraan yrityksen omilta viljelmiltä. Omistamalla koko prosessin, kasvista tuotteeseen asti, Forever voi valvoa ja taata korkeimman laadun.
Aktiivinen elämä ja itsestään huolehtiminen ovat ajankohtaisia aiheita ja yhä useammat ihmiset kiinnostuvat luonnollisista vaihtoehdoista, jotka antavat heille sekä laatua että tuloksia. Forever on nykyään Skandinavian suurin Aloe veraan perustuvien ravintolisien ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.  "
- Forever Living Products
Oon tästä hommasta todella innoissani, sillä aloe veran käyttö on ollut mulle ihan uusi tuttavuus. Tällä hetkellä otan siis joka aamu 30ml shotin aloeverajuomaa. Oon nyt ottanut sitä reilun viikon ja huomannut tuloksia ainakin ihon kunnossa. Ihottumat ojentajissa on vähentynyt ja alun ihon kukinnan (puhdistuminen työntää kuonaa ulos) jälkeen iho oikein hehkuu nyt. Uskon, että pidemmällä aikavälillä huomaa vielä enemmän tuloksia ja en malta oottaa, että pääsen kertomaan niistä teille! Tuohon juomaan mitä käytän pääsee tutustumaan tarkemmin tästä. Jos kiinnostuit aloe verasta, suosittelen tutustumaan paremmin ja kokeilemaan itse.

Linkkejä:

Kiitos teille ihanat lukijat, että ootte ollu rakentamassa tätä yhteistä matkaa blogissa tähän pisteeseen, aplodit meille!

4 kommenttia

 1. Anonyymi11/12/2014

  Foreverin tuotteet on kyllä ihan parhaita, en oo vuosiin käyttäny muita merkkejä ihonhoitotuotteissa! Tuo aloeshotti pitäs vaan saada takas omiin aamurutiineiaamurutiineihaamurutiineihin kaiken muun ohelle niin hyvä tulis. :) Gelly, face wash, kuorinta ja propolis on omat luottotuotteet, lisäks löytyy aurinkorasvaa, paksumpaa kosteusvoidetta ja arpivoidetta (toimi!). Mahtava yhteistyö sulla ;)

  Rita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes ihanaa että täältä löytyy jo faneja! Musta on tulossa hyvää vauhtia myös huge fan! Gellyä mulla on kanssa testissä:)

   Poista
 2. Anonyymi11/13/2014

  Kunha vaa musitat pitää blogin sun näkösenä etkä antaa liikaa valtaa mainoksille ja yhteistyökumppaneille jooko?♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista:) Lupaan pysyä omana itsenäni!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥