VASTAUKSIA !

11/22/2014

Jes vihdoin ja viimein opin tekemään videon, leikkaamaan siitä alle 15 min mittaisen ja jopa lisäämään sen youtubeen ja sitä kautta tänne. Tässä siis se tulee, vastaukset parin viikon takaiseen kysymyspostaukseen. Pahoittelen leikkaus on vähän kömpelö, kun piti poistaa "öö, ää, hmm, noh" kohtia että sain videon alle 15minuutin ja pahoittelut myös hiukan flunssaisesta äänestäni. Kaipaisin sitten kommenttia, että saisko videoita tulla lisää vai jätetäänkö suosiolla tähän. Videopostauksen tekeminen on ihan älyttömän vaikeaa ja jännittävää. JA hei, muutamiin kysymyksiin en ole vastannut, mikäli ne on tullut tuplana tai jos aion tehdä aiheesta erillisen postauksen:)

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

14 kommenttia

 1. Anonyymi11/22/2014

  Tosi ihana video Emilia, näitä ehdottomasti lisää! Sun positiivisuus tulee entistä enemmän vielä tätä kautta ilmi, ja nää kysymyksien vastaukset oli vielä jotenkin niin fiksuja! :D Blogias oon lueskellu jo pitkän aikaa, ainakin nyt pari vuotta, ja oon kyllä alkanu pitämään sua mun esikuvana♥ Sä annat ihmisille oikeesti tosi paljon inspiraatiota ja voimaa jatkaa eteenpäin hankaluuksienkin edessä, iso kiitos siitä, oot mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mukava kuulla, että positiivisuus välittyy.. Pitää siis pitää myös videopostaukset mielessä:)

   Poista
 2. Anonyymi11/22/2014

  Ihana video! Oot niin valovoimainen ja aito ♡

  VastaaPoista
 3. Hei tosi kiva tää videopostaus! Kiva oli kuulla sun vastauksia ja yhdyn kyllä yllämainittuihin kommentteihin. :)) Mäkin oon miettiny et vois tehdä kysymyspostausta vielä tässä ennen joulua kun edellisestä on vierähtänyt jo yli vuosi. Ehkä tästä inspiroituneena saan sellaisen vielä aikaiseksi;) Kivaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henriikka:) Jep, näitä ei vaan tuu tehtyä, kameralle puhuminen itsekseen on vaan niin omituista:D Tee ihmeessä:)

   Poista
 4. Yhdyn anonyymiin, oot niin aito! Se on aivan mahtavaa. :) Ihana positiivinen persoona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta kommentista:)

   Poista
 5. Lisää vaan videoita, tää oli huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Samoin sieltä rohkeesti vaa laittelee videopostausta :)

   Poista
 6. Kyllä se vaan on, että videot antaa bloggaajan persoonasta enemmän palasia, kuin mitkään tekstit. Vaikutat erittäin lämminhenkiseltä ihmiseltä, ja nyt tekstejäsi lukee uudella silmällä, kun on mielikuva siitä millainen henkilö niitä oikein kirjoittaa. Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se totta, ettei tekstistä oikeasti välity se persoona niin hyvin:) Mukava kuulla, että on tullut positiivisia seurauksia tästä videosta :) Kiitos ja samoin sinne!

   Poista
 7. En ollu pitkää aikaa lukenu siun blogia ku oon enemmän ruvennu seuraamaan youtube-kanavoita mut voi vitsi tää piristi päivää lukea näit siun positiivia päivityksiä! :) <3 ja tää video oli tosi hyvä, vastasit nii rehellisesti ja olit oma ittes :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos saara <3 Mukava jos piristin päivää! Minähän se vain :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥