Hyvinvointi ja onnellisuus on päivittäisiä valintoja

11/06/2014

Arjen keskellä ihanuutta on hyvä ruoka. Jännä miten samalla kun joutuu pitämään taukoa urheilusta, aluksi tuntuu terveelinen syöminenkin mitättömältä. Tekisi mieli vetää 15 purkkia Ben&Jerrysiä ja siihen perään pari kiloa karkkia. Eikä vaan yhtä päivää vaa jatkuvasti, koska milläänhän ei ole enää merkitystä. Sit käy vaan katsomassa 50 kertaa jääkaappia, oisko siellä jotain mutustettavaa. Parin viikon turpoamisen, epäsäännöllisen syömisen ja kaiken lisäksi vielä lihomisesta valittamisen jälkeen katsoin itseäni peiliin ja tajusin että tässähän olen minä ja vain minä teen näitä asioita itseni vuoksi. Itse aiheutan tämän pahan olon itselle ja itse oon tässä omassa kropassani. On kyse siitä mitä mä haluan ja mitä mä teen. Niimpä oon nyt ottanut itteeni vähän niskasta kiinni ja koitan tästä lähtien nauttia niistä elämän osasista jota mulla on. Nyt en voi urheilla, mut ei se tarkota, että luopuisin niistä muista asioista elämässä. Rupesin syömään taas hyvin ja terveellisesti ja suprise, mun olo parani heti kerta heitolla. Itse oon siitä puhunut täällä blogissakin että hyvinvointi on lopputulos niistä päivittäisistä valinnoista mitä me tehään ja sit itse unohdin sen miten hyvä fiilis niistä valinnoista tuleekaan. No joskus pitää oppia kantapään kautta. Nyt innostus kokkaamiseen onkin taas lähtenyt nousuun ja suosittelen jokaista kokeilemaan lohisalaattia limen kanssa. Ihanaa vaihtelua jäävuorisalaatille on mehevät pinatti & rucola.

Muistakaa, päivittäisillä valinnoilla ja omalla asenteella vaikutat paljon elämääsi!:)


4 kommenttia

 1. Tämä on niin totta! Mulla on ollut justiinsa samanlainen tilanne, etten nyt oo kyennyt urheilemaan. Se on kyllä niin totta, että alkaa heti tehdä mieli kuvailemiasi herkkuja ja isoja määriä vieläpä.
  Oon seuraillut sun blogia nyt tässä kuukauden päivät ja tykkään ihan hirveästi! Sulla on tosi hyvä elämänasenne ja jotenkin vaan tosi miellyttäviä tekstejä. :)
  -Rantahylije
  http://rantahylijetreenaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Eikö oo omituista että kun menettää sen liikunnan, niin tuntuu et se terveellinen syöminenkin unohtuu.. Mukava että pidät blogista :)

   Poista
 2. Anonyymi11/07/2014

  Toi on kyllä niin totta et kun ei voi urheilla niin käy siel jääkaapilla kattomassa oisko sinne itsestään ilmestyny jotain mitä vois napsia! Mulla käy toi sama myös joskus kun on yksin kotona.
  Toivottavasti sun olo helpottaa ja pääset pian edes vähän liikkumaan, jotain kevyttä lenkkiä edes! Sulla on kyllä huikee asenne tuohon tilanteeseen silti:) tsemiä tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri.. :D Joo toi on totta, itekseen ollessa löytää ittensä aika usein jääkaapilta.. :) Kiitos tsempeistä, päivä päivältä:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥