Pyjamas all day - What to do when you're sick and bored

10/22/2014

Tässä kun on ollut kipeenä varmaan 90% tästä syksystä niin sitä on ruennut keksimään vaikka mitä tekemistä kotona. Oon aina ollut tottunu siihen, että mun päivät menee lähinnä reenaamiseen&kouluun ja sen lisäksi siihen et tapaan muutamaa ystävää, syön ja lepään. Sitten kun tosta otetaan reenit pois ja pahimpana kipeyspäivinä myös koulu, niin tuntuu että aikaa on aivan`liikaa. Oon jälleen sängyn pohjalla tekemistä vailla. Molemmissa korvissa on tulehdus ja lisäksi vielä nielussa tulehdus. Oon nykyään lepäämisen mestari, joten ajattelin kertoa miten tää energiapaukku on oppinut keksimään rauhallista tekemistä.
1. En oo koskaan ollut oikein TVn katsoja tyyppiä, enkä oo koskaan oikein seurannut mitään sarjaa, mut viimepäivinä on tullut katseltua aika monta Gossip  Girl-jaksoa tabletilta, lämpimän kaakaokupposellisen kanssa. Aamulla herättyäni teen aamupalan ja riennän samantien sänkyyn. Mikä parempaa kun käpertyä villasukat jalassa sängyn pohjalle katsomaan sarjaa jonka mielikuvituksellinen juoni jaksaa aina yllättää. Oon koukussa.

2. Kylmyydestä puheenollen, onko kukaan muu yllättynyt miten nopeasti tuo pakkanen on iskenyt? Talven hiipiessä onkin ollut sopiva aika aloittaa neulomaan lämpöistä talven varalle. Tällä kertaa projektin nimi on kaulahuivi. Ensimmäiset 30 cm sujui hyvin, kunnes alkoi vähän masentamaan ajatus siitä, että vielä 1,5 metriä jäljellä.. Jos jouluksi saisi tuon valmiiksi, nii oon tyytyväinen.  Tässä vaiheessa moni varmaan sanoo, ettei osaa neuloa. No problem! Aina voi yrittää ja esim netistä löytyy tosi paljon selkeitä ohjeita, kuinka neuloa esimerkiksi palmikkoa, en mäkään osannut ennen kuin kokeilin.
3. Ootteko huomanneet, että mua pääsee seuraamaan nykyään myös we heart it:ssä. Oon aivan koukussa tuohon sovellukseen. Siis jotenkin vaan niin inspiroivaa. Jos löydät kuvan, joka herättää sisäisen inspiraation, voit tallentaa sen kokoelmaasi ja näin luoda myös mielenkiintoisia kokoelmia, joista muut voivat inspiroitua. Viimepäivät oon erityisesti luonut "Dream home"-kokoelmaa. Käykääpä tsekkaamassa @joensalo käyttäjän unelmakoti tästä. We heart it on täynnä kauniita kuvia ja parasta tässä on se, että jokaiseen tunteeseen ja hetkeen tulee varmasti löytymään joku sopiva kuva.

4. En ookkaan puhunut mun musikaalisesta puolesta hirveesti täällä blogin puolella. Mun suvussa on monen monta lahjakasta muusikkoa. Käykääpäs tykkäämässä mun ihanan siskon Anniinan bändin sivuista tästä. Mun on aikoinaan tavallaan pitänyt tehdä valinta urheilun ja musiikin väliltä, vaikka valitsin urheilun oon koittanut pitää kuitenkin musiikin lähellä. Soitan pianoa ja lauleskelen silloin tällöin. Mulla on myös kitara, joka tosin on joutunut pölyttymään hiukan viimeaikoina. Nyt kuitenkin kaivoin kitaran taas esiin ja koitin muistella, miten sitä oikein soitetaan. 
5. Viimeisimpänä ja ehkä tärkeimpänä, oon koittanut kuitenkin löytää päivistä niitä positiivisia asioita. Vaikka jokainen takapakki ja sairastaminen tuntuu aina vaan niin hemmetin pahalta, niin loppujen lopuksi sieltä löytyy myös niitä hyviä puolia. En tiedä miks just minä oon kipeenä kokoajan, enkä pääse toteuttama itseäni täysillä. Toisaalta mietin, että kertooko tää jostain? Koska pitkälti uskon, että "things happen for a reason". Anyway, tapahtuipa mitä vaan niin koitan pitää pään ylhäällä ja olla lannistumatta. Koitan hyödyntää tän sairaanaolon etsimällä itelleni sopivaa koulutusalaa ja keskittymällä tulevaisuuteen, että voisin joka päivä kulkea hymyssä suin tavoitellen unelmia.

Mitä te teette kipeänä kotona? Vinkit ovat tervetulleita, mikäli tässä vielä pitkään sairastetaan..

- Emilia

2 kommenttia

 1. Mä en piirrä ikinä ellen oo kipeenä! Siinä on koko ajan rauhallisesti paikallaan ja voi hörppiä kuuma juotavaa samalla ja nuhan muistaa vasta kun jojo on paperilla menossa. Hurahtaa nopeesti neljäkin tuntia yhteen piirrustukseen, ja jos ei keksi aihetta niin we♥it ja google auttaa! :)
  P.S. millon sinne automuseoon, Inka patisteli meitä tänää... xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! :) Voisinkin koittaa vaikka piirrellä jotain.. Se on kyllä mukavaa:) hmmm....kuhan tervehdyn!! mites vklp?

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥