THE WHOLE OUTFIT - H&M

9/11/2014

Koko kesän sain imeä itseeni pienen palan H&M:n valikoimaa ja päivittäin työskennellä muodin keskellä. H&M on ketjuna aina ollut mieleeni, parasta HM:ssä on ehkä se, miten jokainen meistä voi löytää sieltä jotain itselleen. HM:llä on useita eri konsepteja, jotka on suunnattu eri-ikäisille ja eri tyylisille ihmiselle. Valikoimasta löytyy niin hippityyliä, rockahtavampaa goottityyliä, kuin ihan perus rentoa yksinkertaista chillivaatetta, sekä sitten siistimpää esim. työvaatteiksi sopivaa vaatetta. Juuri tämä monipuolisuus, on se miksi minä HM:ää arvostan. Mulla ei ole oikeastaan mitään tiettyä tyyliä mielestäni. Selailen paljon bloggaajia, jotka ovat muodin "kuningataria", mutten ole koskaan kokenut tarvetta mennä täysin muodin mukana. Saatan poimia sieltä jotain omaan lookkiini ja kokeilla uusia trendivärejä. Lämpenen kuitenkin yleensä hitaasti uusille muotivillityksille. Usein kun viimein sytyn uusiin juttuihin, ne ovat jo poistuneet muodista. Oikeastaan koen jatkuvasti etsiväni vielä sitä omaa tyyliäni, tässäkin asussa tuulahdus aika uudenlaista tyyliä, verrattuna aikaisempaan.

Mitä tyyli ja pukeutuminen teille merkitsee? Mitä pidätte asusta?

6 kommenttia

 1. Anonyymi9/13/2014

  Tosi kiva asu! Hienoa, että oot alkanut taas panostamaan pukeutumiseen, sulla on ihana tyyli. Et ole ainoa joka myöskin vielä etsii omaa tyyliään, täälläpäin ihan sama juttu. Mutta onneksi sen "oman" tyylin löytäminen niin tärkeää olekaan, paljon kivempaa pukeutua ihan oman fiiliksen mukaan kuin seurata vaan jotain tiettyä tyyliä :) Jonain päivänä voi tehdä mieli pukea boyfriend-farkut, t-paita, tennarit ja lippis, toisena taas kukkamekko ja korkkarit, fiiliksen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimenomaan juuri näin, päivän asu on päivän asu, mulla kans tyyli on hyvin "monimuotoinen" :-)

   Poista
 2. Anonyymi9/13/2014

  Eikö nopeutesi jo kärsi, kun teet noin paljon punttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sanoi että teen paljon punttia :-)? Tällä hetkellä teen 3 nopeusreeniä viikossa kehittääkseni nopeutta! Puntteja teen viikossa 2-3 :-)

   Poista
 3. Anonyymi9/20/2014

  Onko toi ihana paita hm? :) oiskohan vielä saatavilla? Upea olet♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo:-) Paita on semmoinen pitemmän mallinen, että menee ihan mekkonakin! En osaa sanoa onko enää :-) Kiitos sinulle <3

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥