Rapujuhlat, mökki & huippuseura

9/08/2014

Viikonlopuista alkaa tulla entistäkin lempparimpia. Tänä viikonloppun hurautettiin Kajaaniin Korvanniemelle mökille mukavalla poppoolla. Äiti, siskoni, äitini mies ja hänen lapsensa ja kaikkien tyttö- & poikaystävät oli kutsuttu koolle juhlimaan rapujuhlia. Koko kesänä ei oikein ollut sopivaa saumaa lähteä mökille, joten tätä viikonloppua olin oottanut aika kauan. Lisäksi oon ainoastaan kerran aikasemmin syönyt ihan oikeita rapuja (katkarapuja ei lasketa) ja tuolla ensimmäisellä kerralla tykkäsin niistä ihan sikana. Jo tuo rapujen punainen väri keittämisen jälkeen on niin upea ja maku vielä parempi. Saunomista, kroketin peluuta, tikan heittoa, mahtava ruokaa ja paljon naurua ja yhdessä oloa ihanien ihmisten kanssa. Tiivistettynä siis: parhautta.

Eilen hyppäsin sitten illalla Jaakon matkaan ja tulin Savonlinnaan alkuviikoksi. Ohjelmassa lähinnä kirjoituksiin lukua ja reenailua, tosin tää päivä menee näköjään vatsavaivojen kanssa sängyn pohjalla. Joten koitampas kaivaa nuo ihanat bilsan kirjat tuolta taas esiin ja rueta lukemaan. 

Kumma miten nyt toisella kirjoituskerralla motivaatio on kadoksissa.

Ihanaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia

 1. Missä käytte Savonlinnassa treenailemassa? Tiedä vaikka kaduilla törmäiltäs ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn sallilla Kristallissa ja sit tulee tehtyä reeniä Kyrönniemellä urheilukentällä tai tossa Talvisalon lenkkeilymaastoissa :-) Ainiin ku säkin oot täällä!

   Poista
 2. Anonyymi9/08/2014

  Joo mulla sama homma noitten kirjotusten kans.. Ite kirjotin kolmessa osassa ja luin kerta kerralta vähemmän. :DD Mut no panic mulla vaa arvosanat nous ainaki reaaleissa! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi sulla! Oli pakko liittyä lukijaksi, hirveeseti inspiraatioita löytyy täältä! :-)

  http://kiialexandra.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan :-) Pitääpäs käydä kattoo sunkin blogi! :-)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥