There's 1 thing 2 do, 3 words 4 you, I love you!

8/02/2014

Kohta muuttuu taas elämä hiukan. Jaakko muutta pois Kuopiosta, kun lätkäkausi taas käynnistyy. Onneks matkaa ei ole pitkästi Savonlinnaan, mutta kyllähän tuo päivittäinen yhessä eläminen on ollu aika mukanaa niin varmasti hetken kestää tottua kaukosuhteeseen. Mullakin kuitenkin arki tekemisentäyteistä tulee olemaan ensivuoden ja suuria suunnitelmia käynnistellään jo piakkoin ensi viikolla ja niistä kerronkin myöhemmin sitten lisää. Eilen meillä oli viimeinen yhteinen vapaapäivä Jaakon kanssa, joten päätettiin käydä picnicillä Valkeisenlammella. Aurinko paistoi, eväät oli loistavat ja eteenkin seura parasta mahdollista, joten empä oikeastaan voisi keksiä parempaa tapaa viettää kesäpäivää. 
Käytiin ostaa torilta tuoreita kasviksia ja marjoja ja otettiin picnic evääksi ihanaa kanasalaattia. Salaatista löytyi tammenlehtisalaata, rucolaa, tomaattia, kurkkua, avocadoa, cantaloupe melonia, sitruunamelissaa & minttua ja rosmariini maustettua kanaa, NAM! Jälkkäriksi sitten ihania mehukkaita Suonenjoen vadelmia ja marja-raakasuklaata, joka oli muuten aikamoista herkkua. Tosin en suosittele lämpimällä kelillä raakasuklaata picnic-evääksi, mutta en valita säästä, huippua oli vaan köllötellä auringossa ja jutella. Kesä on mennyt niin nopeesti, liian vähän aikaa on jäänyt rentoutumiselle, mutta nyt näistä pienistä hetkistä sitten nauttiikin oikein extrapaljon! 

Ootteko muuten maistaneet Bonaquan uusia explore makuja! Suosittelen maistamaan, kaikki kolme fressiä makua, persikka-aloevera, päärynä-melissa ja mango-acai, on ihan loistavia. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥