I just love Apple - iPhone 5s

8/06/2014

On se kummaa miten nykyään puhelin ihmiselle merkkaa. Siis oikeasti miten paljon pitää tommoseen kapistukseen laittaa rahaa. Ostettiin molemmat Jaakon kanssa puhelimet, minä iPhone 5s ja Jaakko Samsung trend +, eli mulle tuli kuusinkertainen hinta melkein Jaakon puhelimeen nähden. No silti en kyllä oo katunu tuon ostamista, se on loistavin puhelin mitä oon ikinä käyttäny tähän mennessä. Mulla on ollut nyt kolme viimeisintä puhelinta Applelta, ensin iPhone 3gs, sitten iPhone 4 ja nyt tämä ja tyytyväinen oon ollu! Applen ehkä hiukan turhankin hintavasta tasosta huolimatta tykkään niin paljon perus perjaatteesta iPhonessa, yksinkertainen ja toimiva, todella näppärä käyttää. Tyylikäs muotoilu, eteenkin toi kultanen + valkoinen on mun mielestä loistava yhdistelmä, ei liian iso, ei liian pieni. Ja se mulle tärkein tässä on ehdottomasti tuo kamera, se on erittäin tarkka ja nimenomaan pystyy tolla ottamaan blogiinkin jopa ihan ok kuvia eikä tarttee mitään pikselimössöä olla! Joten nyt viikon käytön jälkeen kokemukset on ihan viisi tähteä.

Onko teillä mielipiteitä ja kokemuksia iPhone 5s:stä?

- Emilia

6 kommenttia

 1. mä näin sut tänään Matkuksessa kun olit töissä x) ja mulla on tällä hetkellä iphone 4s ja oon kyllä ollu tyytyväinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näit! Oisit tullu sanomaan jotain :-) Mulla ei juuri tuota mallia ole ollut, mutta apple kun apple niin toimiii!

   Poista
 2. Anonyymi8/07/2014

  minulla kans ollu vuoronperään apple iphone 3g,4,4s ja nyt 5s kaksi kertaa peräkkäin, koska aikasempi varastettiin. Applesta en vaihda pois! täydellinen puhelin ja siinä on kaikki! Ilman en pystyisi elää :) olen kokeillut pari kertaa android-puhelimia, mutta ne ei vaan ole mun juttu! aina tulee jotain lagimista tai hajoomista.. Hinta ei applen puhelimissa itseäni haittaa, koska laadusta maksan mielelläni :D kaikinpuolin 5/5 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikalailla samoilla linjoilla! Mulla kans ollut myös andoideja, mut jostain syystä en tykkää vaan niistä samalla tavalla kun sitten taas applesta.. Totta tuokin pointti, että laadusta maksaa :-)

   Poista
 3. Mä oon kans ollu monta vuotta vannoutunut apple fani juurikin tosta iphone 3sta lähtien ja en kyllä vaihtais mihinkään! Nyt kans toi 5s käytössä ja just toi kameran laatu on siinä ihan huippu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Onneks en taidakaan olla ainoa appleen "koukuttunut", mitäpä sitä vaihtamaan, kun kerta tyytyväinen on :-)!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥