Taivaallisen ihana herkku - Banaanijätskiä & karamellikastiketta

6/09/2014

Kuka ikinä on sanonut ettei terveellinen voi olla hyvää? Terveellinen voi olla taivaallisen hyvää ja tää todellakin on jotain niin hyvää ettei mitään rajaa. Toivon että joka ikinen teistä menee nyt laittamaan kaksi banaania pakkaseen ja pari desiä taateleita likoamaan, niin muutaman tunnin päästä voitte herkutella tällä uskomattoman herkullisella jäätelöllä. Uskomatonta, miten banaanista, joka on todella makeaa, saakin näin raikasta ja ihanaa jäätelöä. Banaanijätskin raikkaus yhdistettynä ihanan makeaan pehmeään karamelli kastikkeeseen. Voisko olla täydellisempää? Ei mun mielestä. Ja kaikista parasta on se, että tää on terveellistä, luonnollisista raaka-aineista tehtyä herkkua, jota voi jokaikinen syödä ihan hyvällä omalla tunnolla. Mä ainakin koitan jatkossa välttää myös "kalorittomia" tuotteita, koska nolla kaloria kertoo jo siitä, että siinä täytyy olla jotain, mikä ei meidän elimistöömme välttämättä kuulu. Mutta nyt herkutelemaan!
Tänään on ollu ihana päivä. Aamusta kunnon hapotus reeni takareisille ja takapuolelle. Muutamia avaimia loistavaan takareisitreeniin on suorinjaloin maastaveto, eteenkin korokkeelta tehtynä, sekä lantionnosto & takapotkut. Noilla saa jo semmosen hapotuksen koipiin että huhuh. Sitten vaan muutamat kohdistetut liikkeet alaselälle & takareisille ja vola aikamoinen setti kasassa. Loistavalla fiiliksellä reenin jälkeen lounaalle uuden ystävyyden Ritan kanssa. On kumma miten kolme tuntia melkeenpä hurahti ihan tuosta vaan kelloa katsomatta, vaikka ei oikeestaan vielä edes tunneta toisiamme. Toisten kanssa se juttu vaan luistaa! Houkutuksessa on muuten aivan loistavat salaatit, mikäli etsii kuopiosta hyvää lounastus paikkaa ja gluteeniton sämpylä siellä salaatin kanssa on ihanan pehmeää. Muutaman tunnin höpöttelyn jälkeen alkoikin jo nälkä olemaan ja vesi kielellä lähdin kotiin tekemään tätä ihanaa herkkua. Nyt muutaman tunnin blogien lueskelun ja oman blogin kirjottelun jälkeen alkaakin olla aika lähtee biitsireeneihin. Ai että sitä taas on elämä ihanaa.

- Emilia

6 kommenttia

 1. Tää ainakin kuulostaa tosi hyvältä idealta :D Täytyy kyllä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti, oli ihan sika hyvää <3

   Poista
 2. Nami! Banaanista saa kyllä taiottua tosi ihanan jäätelön, oon iteki tehny tota monta kertaa. Toi karamellikastike on kuulostaa hyvältä, pitääkin kokeilla ensi kerralla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin yksinkertanen ja nopea herkku! :-) Kokeile ihmeessä, soveltuu niin hyvin nimenomaan ton raikkaan banaanin kanssa!

   Poista
 3. Tää näyttää kyllä tosi hyvältä, varmaan pakko kokeilla! Plus, sulla on ihan huikeen hieno bannerikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile! :-) Tuut rakastamaan tätä.. Ja kiitos paljon, tykkään itekkin kovasti tosta kuvasta.

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥