Each day's a gift and not a given right

4/05/2014

Ihanaa viikonloppua kaikille! Mun viikonloppu lähti loistavasti käyntiin tunnin aamulenkillä. En meinannu millään saada unta aamulla herättyäni viideltä, joten hetken pyörittyäni päätin lähteä lenkkeilemään raittiiseen ulkoilmaan. Kuulokkeet korville ja nauttimaan ulkoilmasta. Ulkona lenkkeily on kyllä niin eriasia, kuin sisällä treenaaminen, saa aivan erilaisen latauksen päivään ja samalla raitista ilmaa. Eilen mulla oli viimeinen kerta lentopallokerhon valmennusta. Tytöt toivat mulle kukkia ja kortteja, sain myös muumimukin ja ihanan itsetehdyn rannekorun, jossa luki Emilia. Tulin niin iloiseksi ja toivon että tytöt pitävät urheilun elämässään jatkossakin. Nyt siemailen teetäni uudesta muumimukista kukat pöydälläni. Pienet asiat tekevät päivistä mukavia. Aamulenkillä hölkötellessäni hymyilin eräälle erittäin suloiselle vanhalle rouvalle ja rouva toivotti iloisesti minulle hyvää huomenta ja vastasi hymyyni. Tunsin olon tosi hyväksi ja tuli semmoinen olo, että tuo yksi hymy merkitsi meille molemmille paljon. 
HOUSUT - BIKBOK     KENGÄT - KIRPPARI     HUIVI - KIRPPARI     PAITA - BIKBOK     VYÖ - H&M  
Hymy tekee ihmisestä kauniin, hymy kertoo jostakin. Pienet teot tekevät ihmiset onnelliseksi. Joskus tuntuu, että maailma on vaan niin täynnä ihmisiä, jotka valittavat jostakin, mutta todellisuudessa asiat ovat melko hyvin. Jokaisen aamun voi aloittaa ajattelemalla sitä missä elämässä on, miettimällä niitä ihania tosi asioita, nauttia siitä, että saa herätä joka aamu terveenä. Ite oon todella tyytyväinen elämääni, en oo saavuttanut vielä kaikkea, mut tavoittelen unelmiani ja joka päivä oon askeleen lähempänä tulevaisuutta. Jokainen hetki on tärkeä, koskaan ei voi tietää miten asiat menee. Siksipä täytyykin nauttia tästä hetkestä täysillä ja mielellään, muistaa myös hymyillä. Se tekee ihmeitä.

Haastan kaikki lukijat aloittamaan viikonlopun positiivisella asenteella ja tekemään jonkun tärkeän ihmisen päivästä paremman pienellä hymyllä! Ihanaa viikonloppua.

- Emilia

1 kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥