You want it? Then fight for it.

3/17/2014

Muutamat ovat multa kysyneet, että miten jaksan reenata kovaa ja lukea kirjotuksiin päivästä toiseen ja enkö hengähdä koskaan. Rupesin itse miettimään tuota, miten jaksankaan tehdä ton kaiken. Mut toisaalta mun kohdalla se menee vaan niin, että jos en reenais, työskentely kirjotuksien kanssa ois luultavasti tehottomampaa. Saan reeneistä puhtia jokaiseen päivään ja samalla päivärytmi pysyy päällä. Aamulla reenaamaan ja illalla reenaamaan. Välissä ahkeraa opiskelua! Toinen juttu millä rytmitän päivää ja joka pitää mut virkeänä on ruokailut. Tasaisin väliajoin riittävä energia takaa puhtia opiskeluun. Vielä, kun pitää huolta, että ruoka on monipuolista, terveellistä ja ravitsevaa niin aijai. Terveellisestä ruoasta saattaa helposti tulla mielikuva tylsästä ruoasta, mutta oman näkemykseni mukaan asiat ovat aivan päin vastoin. Terveellisestä ruoasta voi keksiä niin monia visioita ettei mitään rajaa! Hyvä ja terveellinen ruoka onkin minun neuvoni jaksamiseen. Tän päivän lempparit: 

1. banskupannarit & marjasorbetti

1 bansku
100g rahkaa
1 muna
½ dl kaurahiutaleita
½ dl protskujauhetta (cookies & cream)
makeutusta (jos haluaa)

sorbetti: 2 dl pakastemarjoja (mustikka, puolukka, mansikka, tyrni, vadelma)

1. Sekoita ainekset, paista pannareita kannen alla molemmin puolin keskitehoilla.
2. Ajele kohmeiset marjat blenderillä tasaiseksi massaksi
3. Nauti makean ja kirpeän mukavasta ja raikkaasta yhdistelmästä!


2. marjaprotskupilvi (resepti: täältä)

3. kesäkurpitsa "pasta" (resepti täältä, itse käytin lisänä jauhelihaa)
Maanantain uudet lempparikokeilut menee top-ruoka kärkeen. Kesäkurpitsapasta oli uusi ja erittäin maukas tuttavuus. Alunperin ohje tuolta "mamma rimpuilee"-blogista. Tein kuitenkin oman versioni yksinkertaisena: kesäkurpitsaa, tomaattia, jauhelihaa ja mausteita, lisäksi heitin vielä spiruliinat pastan sekaan ja toimi sekin erittäin mainiosti. Käytin kastikkeena rasvatonta kreikkalaista jogurttia. Täydellistä. Voisin syödä tuota joka päivä. Pastaanhan voi yhdistää vielä ihan mitä vain itse haluaa, mutta kyllä maistuu ja eipähän tule tästä pastasta turvotustakaan, kun on gluteeniton. Meitsi tykkää! Lisäksi vielä tuo marjavaahto, toi koostumus on oikeesti yllättävä. Ihanan vaahtomainen, pehmeä ja raikas! Huippua vaihtelua smoothielle. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Iltapalaksi vielä pakkasessa vaniljajätskiä (raejuusto, jogurtti, vaniljaprotsku).

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, muistakaa elää jokapäivä täysillä!

- Emilia

2 kommenttia

  1. Anonyymi3/24/2014

    Mukava lukea blogiasi! ajatuksia ja ruokaideoita herättävä postaus!! Näitä on ilo lukea jatkossakin. Mikäli kiinnostaa muut hyvät urheiluaiheiset blogit tässä on toinen jota luen mielelläni. http://orimattilanjymykoripallo.com/

    Jatka samaan malliin, luen jatkossa varmasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidät :-) Pitääpäs käydä tsekkaamssa!

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥