Live every moment, laugh every day, love beyond words

3/24/2014

Tänään on ollu ensimmäinen päivä kolmen viikon kiristysjaksoa kohti bikinikuntoa. Aamu lähti käyntiin hyvällä takareisipuntilla ja reenin osalta jatkui illalla tunnin aerobisella, väliin mahtui mm. jakson viimeinen koulupäivä ja lentopallovalmennushommia pienille. Eilen pelailtiin lautapelejä kavereiden kanssa pitkälle puoleen yöhön. Dietin alkamisen kunniaksi tein eilen viimeisiä herkkuja ennen herkutonta jaksoa. Iinan blogista bongasin reseptin banaani-suklaakonvehdeille, joten tuunasin hiukan reseptiä sen mukaan mitä kaapista löyti ja jäädytettyjen banaanien kanssa dippailin myös mansikoita. Lisäksi tein lopusta raakasuklaasta konvehteja, joihin laitoin sekaan mulpereita ja goji-marjoja. Tuli kyllä superhyviä herkkuja ja nuo raakasuklaan terveysvaikutukset huomioonottaen, erittäin hyvää herkuttelua. Lisäks dippailtiin vielä kasviksia: kesäkurpitsaa, kurkkua, bataattia, kukkakaalia, porkkanaa ja omenaa. Terveellisellä linjalla pysyttiin siis vaikka herkkuja syötiinkin.
Ilta hurahti hetkessä pelaillen, aloitettiin monopolylla, jota en ollut pelannut pitkään aikaan. Ihanhan tuo mukava peli on ja pienempänä tuli vähän enemmän pelattua, mutta aika raastavan pitkä ja ärsyttävä jos häviää (suprise). Monopolysta jatkettiin pictionaryn parissa ja kyllä naurua riitti. Pictionary ja alias on kyllä mun lautapeli lemppareita. Ne aiheuttaa mukavia ja hassuja tilanteita ja kommelluksia ja niissä tapahtuu koko ajan! Lautapeli-iltoja pitäis pitää useemmin, harmittaa että nykyään lautapelit on nuorilla/lapsilla vaihtuneet pleikkari, nintendo ja tiesmihin minä en ees tiedä, vempaimiin. 

Mikä on sinun lempi lautapelisi?

-Emilia

4 kommenttia

  1. Emppu, sie olet kyllä huippukokki. Vesi kielellä saa lukea ja varsinkin katsoa noita kuvia tekemistäsi herkuista. Hirveesti tsemppiä valmistautumisessa fitnesskisoihin.

    VastaaPoista
  2. Hihi, kiva jos sait mun reseptistä inspiraatiota, noi suklaapalat näyttää tosi herkullisilta! :D

    Hitto ku ois kiva pelata pitkästä aikaa lautapelejä, vaikka pelaankin aika paljon Xboxilla. Monopoli ja Alias on kyllä ihan parhaita, varsinkin Aliasta on kiva pelata kavereiden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun reseptit inspiroi mua hyvinkin usein ;)

      Lautapelit on parhaita, ite en oo oikein noille tv-peleille syttyny vai mitä ikinä onkaan :D Wii on tosin ihan hauskaa ajanvietettä, mutta mä kun en edes katso telkkaria oikein koskaan :D

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥