ABOUT ME


P7110016.ORF

Moikka! Mun nimi on Emilia Joensalo. Oon 21-vuotias bloggaaja, urheilija ja opiskelija. Oon kirjoitellut blogia jo vuodesta 2011. Ensimmäistä blogiani "One day at a time" pidin muutaman vuoden, kunnes päätin tehdä ystävän kanssa yhteisen blogin "the question isn't can you, it's will you". Yhteinen blogi kuitenkin jäi jossain vaiheessa ja jatkoin kirjoittelua itsekseni ja siinä vaiheessa blogin nimeksi "life is a journey", joka myöhemmin yksinkertaistui "The Journey"-muotoon. Blogin nimi kertoo paljon mun elämänasenteesta. Siitä, miten näen tän elämän matkana. Matkana, jota me jokainen tallustetaan omalla tavalla. Siihen liittyy myös se, että haluan elää hetkessä ja löytää jokaisesta päivästä jotain kaunista.

Asun Jyväskylässä ja opiskelen ensimmäistä vuotta liikuntatieteellisessä liikuntabiologiaa. Urheilutaustasta löytyy 10 vuotta lentopalloa, mutta sairasteluiden ja nivelongelmien myötä lentopallo jäi ja rupesin treenaamaan enemmän salilla. Samalla innostus hyvinvointia kohtaan kasvoi ja tajusin terveellisten elämäntapojen merkityksen päivittäisessä hyvinvoinnissa. Tämän seurauksena blogin suuntakin alkoi selkeytyä lifestylen lisäksi hyvinvointiin päin. Tammikuussa 2016 aloitin Crossfitin ja sille tielle oon vahvasti jäänyt. Laji vei mennessään ja tarkoituksena olisi jossain vaiheessa, kuhan pohjia saadaan rakennettua siirtyä myös kisaamisen pariin. Tarkoituksena olisi mahdollisesti myös kilpailla jossain vaiheessa voimanostossa. Kovaa treeniä ja joku päivä vielä kisaamaan!

Mulle hyvinvointi on sisäistä, mutta se varmasti näkyy myös ulospäin. Kaikki lähtee kuitenkin siitä, että nautimme päivittäisistä asioista ja teemme päivittäin valintoja, jotka on hyväksi meille, hyväksi mielelle ja keholle. Olkoon se naurua ystävän kanssa, pannullinen tuoretta kahvia tai upea auringonlasku. Jos pystyttäs pysähtymään hetkeen, myös niihin arkisiin ja nauttimaan siitä just siinä.

Rakastan kaikkea kaunista, valkoisia ruusuja, korkeita korkoja, freshiä sisustust ja kuultavaa highlighteria. Mun sisällä asuu pieni kosmetiikkafriikki ja musta on aivan ihana laittautua huolella, mielellään parhaan ystävän kanssa ja viinilasin kera. Ne on niitä elämän ihania pieniä hetkiä. Nää on varmasti niitä asioita, mihin tuut törmäämään blogissa.

Tervetuloa seuraamaan ja nauttimaan matkasta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥