Sleek Solstice Highlighting Palette

10/04/2016

Jos mun pitäis valita yksi meikkituote yli muiden ois se highlighter. Erityisesti tää yksi ja tietty paletti on luikerrellut mun päivittäiseen meikkiin suhteellisen pysyvästi. Etsinnässä oli jo pidemmän aikaa hyvä highlighter ja nyt se on löytynyt. Kun Sleek Makeupin paketti tuli postista olin sulaa jo pelkästään paketin söpöyden vuoksi. Muutama highlighter paletti, luomiväripaletti ja matte lips huulivoide maksoivat alle 40e kaikki yhteensä. Kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen totta ja aika jännittyneesti lähdin tuotteita testailemaan. 

Tämä Soltice highlighting palette on näkynyt aiemmin jo muutamissa blogeissa ja sieltä itsekin innostuin kyseisen tuotteen tilaamaan. Aika paljon on hinta-laatu suhdetta hehkutettu. Tän paletin voisi oikeastaan ostaa jo vaan pelkästään ton ulkonäön takia. Kultainen peilipintainen paletti on viimeisen päälle tyylikäs lisä meikkipussissa. Paletista löytyy neljää mukavan pigmenttistä sävyä, joita voi käyttää niin kasvoille, kun muutenkin vartalolle. Tykkään jokaisesta sävystä ja ne jättää tosi upean jäljen iholle. Mun mielestä lopputulos ei oo liian discopallomainen.

highlighter2 Highlighter6 Highlighter1
Ecliptic - cream highlighter
Subsolar - shimmer powder
Hemisphere - baked highlighter
Equinox - baked highlighter

Voidemainen highlighter, Ecliptic on todella ylellisen pehmeää. Pieni määrä tuottetta kulmaluun päällä tuo upean valon ja jättää silkkisen jäljen. Voidemaisista highlightereista paras kokeilemani, sillä se myös häivyttyy nätisti ja pysyy hyvin. 

Subsolarissa on aika voimakas hieman hopeinen jälki, mutta se on kyl ihan älyttömän makea. Käytän tätä korostamaan posken korkeinta kohtaa ja silmän sisäkulmaa. Ruskettuneelle iholle tää ei ollut kesällä ehkä paras vaihtoehto, mut kun iho on nyt vaaleampi niin tykkään.

Highlighter4 highlighter5 Highlighter3

Hemisphere ja Equinox on aika saman tyyppiset tuotteet eri sävyissä. Näitä voi käyttää oikeastaan mihin vaan kasvoille tuomaan valoa ja ne häivyttyvät todella kauniisti. Yleisemmin käytän amorinkaarelle, nenän varteen ja poskipäille. Eteenkin Hemisphere on varmasti ihan käsittämättömän upea sävy todella vaaleaihoiselle.

Kaikki näistä sävyistä on ollu tosi riittoisia ja kestää hyvällä pohjalla mun mielestä mukavan pitkään. Ainut miinus ehkä tuotteissa on se, että pigmentti on todella vahva ja tuotetta lipsahtaa helposti pikkusen liikaa. Häivyttämällä saa toki sitten pehmennettyä jälkeä, mutta suosittelen alkuun olemaan todella varovainen. Nyt on näköjään tullut Sleekille vielä uusi paletti, joka näyttää ihan sika kivalta. Oon ollu näihin Sleekin tuotteisiin kyllä 100% tyytyväinen ja ihan uskomatonta miten edullisesti voi saada näin huippuja tuotteita.

Käykääpä tutustumassa Sleekin sivuihin. Ei oo maksettu mainos, tää on puhdasta rakkautta. :D


4 kommenttia

  1. Anonyymi10/04/2016

    Oh, taas ihanat kuvat! Kiitos! T:tavallinen lukija. Kyllä, inspiraatio iskee ihan varmasti.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/06/2016

    Katsellen uudelleen ja uudelleen sinun blogin kuvia...ihanat...kiinostavat...freesit. Lisää kuvia, pliis Emilia!

    VastaaPoista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥