IsaDora Uncercover face primer

3/01/2016

En oo vielä löytänyt täydellistä pohjustusvoidetta, sellaiseksi ei osottautunut tämäkään Isadoran undercover face primer. Musta tuntuu, et tää tuote vois jopa olla aivan täydellinen jollekkin toiselle. Esimerkiksi rasvaiselle iholle tää varmaan sopii kun nenä päähän. Tässä on oikeesti aika huikeet ominaisuudet, kun mietitään ihon tasoittamista. Tää tasoittaa ihon todella hyvin ja tekee siitä uskomattoman sileän. Meikkivoide levittyy tosi hyvin tän päälle ja kyllä tää pitää meikinkin aika hyvin. Lopputulos on todellisen matta. Mulla on pintakuiva iho, joten supermatta primeri ei oo ehkä paras vaihtoehto mun iholle. Tuote ei oo myöskään kovin riittoisaa, mutta toisaalta meikkivoide levittyy niin hyvin, että sitä taas tarvitsee läträtä vähemmän. Tuotteen käyttö piti aluksi opetella, tää vaatii asettuakseen jonkunaikaa. Liian nopeasti jos rupesi levittämään meikkivoidetta, tuote rullautu helposti kasvoilta pois.
maaliskuu29 maaliskuu30

Isadora Undercover Face primer

+ tasoittaa ihoa ja tekee siitä silkkisen 
+ lopputulos on todella mattainen
+ tasoittaa ihon sävyä 
+ meikki levittyy hyvin ja kestää pitkään
- tuote ei ole kovinkaan riittoisa
- ei ihanteellinen kuivalle iholle (supermatta)
- asettuminen vaatii aikaa, eli ei sovi pikameikkiin

Kaipailisin primeria, joka tasoittas ihoa, muttei tekis siitä näin mattaa, vaan pikemminkin raikastas ihoa. Primerin käyttö on ihan ehdoton meikkauksessa. Ensimmäisen primerin oston jälkeen tajusin, miten tärkeä se on, jotta meikkivoide asettuu nätisti ja kestää hyvänä pidempään. Suosittelen kyllä lämpimästi hankkimaan pohjustustuotteen, mikäli sulla semmonen ei vielä käytössä ole. Jos sulla on herkästi rasvoittuva iho, tää tuote on luultavimmin sulle erinomainen. Kyllähän tuohon ylläolevaan listaan noita plussia kuitenkin kertyi hiukan enemmän kuin miinuksia. Tiivistetysti siis: loistava tuote ominaisuuksiltaan, mutta ei ihanteellinen minun iholle.


Nyt kaipailisin siis vinkkejä! 

Oisko teillä suositella jotain hyvää primeria, joka sopisi erityisen hyvin kuivalle iholle?


2 kommenttia

 1. Anonyymi3/01/2016

  Veikkaisin, että sulle sopisi Lumenen CC color correcting & blurring primer pohjustusvoiteeksi. Itelläni on ollu se syksystä asti ja todellakin lisää meikin kestoa ja silottaa ihoa, muttei tee mattaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Täytynee pyytää testeri tuosta kokeiluun :) Kuulostaa hyvältä!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥