Uus ihana tukka

1/30/2016

Mä oon löytänyt itelleni vakkarikampaajan, sellaisen jonne tulen palaamaan toistekin ja jossa tulen käymään säännöllisesti. Niin tyytyväinen oon eileiseen reissuuni. Vaikka tän sekavärjätyn tukan kanssa kestääkin muutaman käynnin verran, että saa täydellisen lopputuloksen, en voisi olla tyytyväisempi saamaani palveluun. Kyseessä on Joensuun Karsikossa sijaitseva Top Beauty-niminen perheyritys, jossa kampaajina toimii siskokset ja heidän äitinsä. Tunnelma oli jo saapuessa rempseä ja juttu luisti erittäin hyvin.

Yhdessä mietittiin molempien kampaajien kanssa miten sais pikkuhiljaa väriä tasaisemmaksi ja kirkkaammaksi. Tukkaan laitettiin tyviväri ja raitaa. Moneen otteeseen päiviteltiin miten paljon mulla on tukkaa. Onhan sitä paljon kyllä ja onhan tuo pitkäksi kasvanu. Loppujen lopuksi oli molemmat siskokset laittamassa raitaa tukkaan, että tulos ois mahdollisimman tasainen. Ihana yhteishenki! Tukka todellakin kirkastui ja väri sai tasaisuutta ja siistityi ihan hurjana. Leikata en ois halunnu paljoa, mutta kyllähän se yleisilmeeseen teki paljon, kun pikkusen napsastiin huonoa latvaa pois. Eipähän katkeile ne kuivat latvat sitten niin herkästi ja pääsee taas kasvattamaan tukkaa nättinä pitkäksi.
kampaaja_1 kampaaja
Mun tukkahistoria on pitkälti kotivärjäystä ja leikkausta ei ollenkaan. On tullut värjättyä tummasta vaaleemmaksi ja alatukkaa tummemmaksi, otettua raitaa ja liukuväriä ja ties sun mitä. Yleensä ihan kaupanväreillä ja vieläpä rankasti tukkaa kuluttavilla vaalennusaineilla. Monien kotivärjäysten jälkeen mun tukassa oli niin monenkirjava ja epätasainen väri, että mun oli yksinkertasesi pakko mennä kampaajalle.  kertaa oon epäonnistunu kotivärjäyksessä ja vetäny päälle uutta väriä ja sit taas uutta ja uutta. Ykskään kampaaja ei oo aikaisemmin onnistunut saamaan näin ihanan kirkasta ja tasaista lopputulosta. Suuri kiitos vielä Top Beautyn Johannalle.

Joensuulaiset, suosittelen lämpimästi, jos etsinnässä on hyvä kampaaja Joensuusta, menkää Top Beautyyn.

10 kommenttia

 1. Aivan ihanalta näyttää (ja on noi vielä mun mielestä erittäin pitkät) ! Itellä niin heiveröiset hiukset, että maksimissaan olkapään pituiset hiukset voi olla, ettei näytä ihan lättäpäältä kokoaika ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Itellä oli kans aikasemmin tosi ohut, kärsinyt ja heiveröinen tukka! Leikkasin tukan ronskisti tasapaksuksi polkaksi ja rupesin syömään paremmin & käyttämään Opti- MSM ja nyt mulla on ihanan pitkä ja paksu tukka! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan :) Alla linkki postaukseen MSM:stä.. Mukavaa alkanutta vuotta sulle!

   http://thequestioniswillyou.blogspot.fi/2015/05/msm-c-puhdistamo.html

   Poista
 2. Tosi nätti tukka!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, viihdyn näissä kyl hurjan hyvin :)

   Poista
 3. Todella kauniit hiukset kauniilla kantajallaan. Olen käynyt myös itse toisella näistä siskoksista ja olen niiiin tyytyväinen, kuin olla voi. Suositteluni myöskin Top Beauty <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Jes mahtavaa, et muutkin on tykänneet!

   Poista
 4. Minulla oli myös hankaluuksia hiusten kanssa silloin, kun paljon vielä värjäsin. Nyt otan enää silloin tällöin raitoja latvoihin. Olen siirtynyt myös luomushampooseen ja jättänyt hoitoaineen pois kokonaan, niin hiukset ovat kiiltävämmät ja paksummat kuin koskaan! Top Beautysta en olekaan kuullut, käyn itse aina Kampaamo Maretissa.

  http://roosanpikseliblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitojen ottaminen on tosiaan ystävällisempi tapa, kun ei kerralla kuluta tukkaa niin paljon :) Mulla kans tällä hetkellä luomut käytössä, ihan super hyvä! Postailenkin aiheesta pian :)

   Poista
 5. Aivan täydelliset hiukset! <3 Juuri tuollaista väriä oon itsekin halunnut todella pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, aivan ihanat <3 Eikun vaan kampaajalle sitten ja raidottamaan!

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥