Kylpyhuoneen hyllyn uudistus

1/09/2016

Mun asunnon sisustaminen on ollut pikku hiljaa etenevä projekti. Muutin lokakuun alusta Joensuun keskustaan ihanaan vasta remontoituun yksiöön. Pinnat oli uusittu sekä yksiön huoneesta, että keittiöstä. Keittiön kaapit oli uudet, lattiat uudet ja seinät laitettu kuntoon. Remontin ulkopuolelle oli kuitenkin jäänyt kylpyhuone, joka muistuttaa mukavasti vanhuudestaan super karmealla vihreällä muovimattolattiallaan. Kylpyhuonetta aion pikkuhiljaa lähteä tuunaamaan jonkinnäköisesksi ja ensimmäisen muodonmuutoksen koki kylpyhuoneen hyllykkä. Ihan uskomatonta miten suuren muutoksen yleisilmeeseen voi pienen pieni hylly tehdä. 
PC070006 PC070002
Hyllyn päällystin kiiltovalkoisella d-c-fix sisustuskontaktimuovilla. Omani hankin Etolan Kuopion myymälästä. Muovia voi ostaa eri levyisiä ja pituisia pätkiä, itse ostin kapeaa (45cm) kiiltovalkoista muovia. Tuosta muovista jäi mukavasti ylimääräistä myös tulevia sisustuksia varten. Kontaktimuovia voit tilata myös Etolan nettikaupasta. Muovi irtoaa suhteellisen nätisti pinnasta eikä jätä sen kummempia jälkiä.

PC070011 Kiinnittäminen on helppoa:

1. Leikkaat muovista oikean kokoisen, tässä tapauksessa reunat saa kätevästi taitettua hyllyn alle, joten koko helppo ottaa vähän reiluksi. 
2. Aloitat kiinnittämisen kulmasta ja liutat vähitellen muovia eteenpäin tasottaen pintaa. Tasoittamiseen on olemassa erilaisia välineitä, kapealla pinnalla huomasin sormen olevan paras väline tähän. Tasoitus kannattaa tehdä rauhassa ja huolellisesti, jotta vältyt ilmakuplilta.
3. Taita reunat hyllyn alle ja ihaile lopputulosta. 

Pieni hylly voi tehdä oikeasti älyttömän ison muutoksen kylppärin ilmeeseen ja tuoda lisää valoa. 

Onko teillä kokemusta sisustuskontaktimuoveista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥