YESTERDAY

11/25/2015

Arki on niin kiireistä, ettei bloggaamiselle meinaa olla aikaa. Tästä on ollut kyse koko kesän ja syksyn. Haluaisin kirjottaa, mutta tunnit loppuu päivistä kesken. Liian paljon, ootte joutunut selityksiä kuulemaan, joten kerrompas millasia mun päivät tosiaan on. Yhtään vähempää harvoin on mitään tekemistä. Aamut/illat koulun ulkopuolella menee treenatessa ja ruoanlaitossa. Mealpreppinki on melkeen välttämätön keino kiireisessä arjessa. Kohta koittaa onneks taas viikonloppu!

Tistai 24.11
6.29 Kello pirahtaa soimaan, yllättävän pirteänä pomppaan ylös sammuttamaan kelloa. Ensimmäinen yö nukuttu uudessa sängyssä ja ainakin toistaiseksi hankinta on osottautunut erittäin positiiviseksi.
7.02 Aamupala valmis, sipulimunakasta ja mustaherukkasmoothieta. Siihen kylkeen vielä MSM sitruunalla. Tällä viikolla oon myös testaillut vatsahappotasojani, tästä tulossa lisää juttua myöhemmin! Lakritsilla maustettu mustaherukkasmoothie on ihanaa. IMG_9990
7.45 Huh kiireellä kävelemään koululle, meinaa tulla kiire taas. 8.00 pitäis olla jo hieromassa ensimmäistä asiakasta. Kerkesin onneksi ajoissa ja sit vuorossa 4h hierontaa!
11.50 Hieronnat ohi, maanantaina alkanut päänsärky saa näköjään jatkoa tänään. Äkkiä ruoka mikroon ja siivoomaan, massu muistutteli olemassaolostaan jo viimeisen hieronnan aikana. Mun vakioasiakkaat onkin jo tottuneet sen mourintaan viimeisten tuntien aikana:D.
12.02 Loosi siivottu, rosmariinilla maustettuja kanapullia ja kasvismuussia ääntä kohti. Broileripullat on äärettömän herkullisia ja currylla maustettu muusi haisee opiskelihjatovereiden mukaan erittäin pahalta. Maku on tosin hajua herkullisempi, IMG_9983
12.22 Ruoka syöty ja sit potemaan päänsärkyä, 20min paikallaan makoilua auttaa onneks vähäsen ja teoriatuntien alkaessa oon vielä elävien kirjoissa. Tänään opiskellaan niveliä ja niiden liikkuvuuden edistämistä. Ensi viikolla onkin asiasta viimeiset näytöt.
15.45 Koulupäivä pulkassa. Sit vielä ultraa meikäläisen kipeään takareiteen ja pikkusen hierontaa samaiselle alueelle. Tän koiven hoitaminen tuntuu vaan pään hakkaamiselta seinään kun mikään ei meinaa auttaa..
IMG_9930 16.14 Kaupan kautta kotiin. Mukaan lähtee lähinnä kasviksia. Mun on tehnyt viimeaikoina ihan älyttömästi mieli KURKKUA. Söin yhdellä iltapalalla munakkaan kylkeen kurkun ihan sellaisenaan sen kummempia pilkkomatta.
16.44 Välipalaa naamaan ja käpöttelemään kohti Fittaria. Mulla ei oo Joensuussa autoa, joten kaikki matkat tulee poikkeuksetta käveltyä tai mentyä pyörällä. Tällä hetkellä tosin tuolla sohjossa polkeminen vaatii kovaa keskittymistä, kun ei meinaa pyörät pysyä radalla. 
17.30 Fittarin Crossfit peruskurssin ensimmäinen tunti! Tänään vuorossa oli etukyykyn harjoittelua. Tekniikkaa käytiin aika tarkasti, mikä on tosi hyvä. Ennen ku lisätään painoja on tosi tärkeetä, et kyykky tekniikka on kunnossa. Hyvin tuntu kyykyt onnistuvan ja ranteidenkin liikkuvuus on jumppailun myötä vihdoin kehittynyt. Loppuun vielä 8min METCON, et saadaan syke ylös ja hikeä pintaan!
IMG_9842
18.30 CrossFit tunti ohi oli ihan älyttömän kiva!! ja sit pikapikaa Marjalaan. Tän illan oon luvannut olla pikkusiskon kanssa leikkimässä, kun isällä on menoa. Leikittiin barbeilla ja väriteltiin yksisarvisia, tehtiin reippaasti iltatoimia, syötiin oliiveja tyytyväisenä ja keskusteltiin vaikka mistä.
20.30 Pikkusiskon uniaika, muakin meinaa väsyttää. Suukotan ihanaa pikkusiskoa ja toivotan hyvää yötä, sanon Mimmille meneväni venyttelemään vielä. Muutaman minuutin hiljaisuuden jälkeen kuuluu lastenhuoneesta pieni ääni: "Emppu, saatko sä muuten spagaatin?":D. En taida tällä hetkellä saada, kroppa on aika tukossa. Sit voikin nukkua tyytyväisenä, kun ei kummalliset kysymykset pyöri mielessä.
IMG_9987
21.30 Iskäkin tulee kotiin ja heittää mut kotiin kämpille. Huh kello on jo paljon, oon ihan poikki. Vähän ruokaa, iltateetä ja sit suihkun kautta sänkyyn. Magensium + D vielä iltapalamunakkaan kylkeen. Aamusta pitääkin herätä taas 6.29. Hyvää yötä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥