TENERIFFA 2015

10/28/2015

Olen takaisin täällä. Tahallaan minä en teitä hylännyt viikoksi. Läppäri sen teki, mutta toisaalta luulen, että pieni breikki koneella istumisesta teki ihan hyvää. Nyt on kuitenkin saatu kone kuntoon ja myös kotiuduttu turvallisesti Suomen maalle. Reissu oli mukava, rentouttava. Ihana pakoretki arjesta. Nautin jokaisesta auringonsäteestä ja lämmöstä iholla. Nautin vapaudesta, siitä että mun ei ihan oikeasti tarvitse tehdä mitään. Hikoilin nauttien treenaamisesta lämmössä ja herkuttelin maukkaalla ruoalla, kokeilin uusia makuja. Hassuttelin ja leikin ihanan pikkusiskon kanssa, pelasin monenmonta peliä yatsya, unoa ja läiskistä, juoksin aaltoja pakoon rannalla nauraen ilosta ja riemusta kuin pikku lapsi. Kävelin rannalla katsellen auringon laskua. Uiskentelin aaltojen keskellä punaisen auringon värjätessä veden tulenpunaiseksi. Laskin hurjan pitkiä liukumäkiä Aqualandissa, ihailin delfiinien älykkyyttä delfiini-showssa, mietin kuitenkin onko noilla eläimillä hyvä olla pienessä altaassa. 
PA160094 PA200020 PA210030 PA190006 PA210065 PA240090 PA240100
Rupesin miettimään reissussa ihmisen vapautta.  Mehän ollaan juuri niin vapaita kun itse haluamme olla. Ajattelin, että nyt lomalla olen vapaa, mutta tajusin, että olen vapaa joka päivä elämässäni. Monet meistä eivät osaa hellittää arjessa ja tarvitsevat pakomatkan päästäkseen nauttimaan elämästä. Arki on kuitenkin viisi päivää seitsemästä ja lomaviikot muutamia viikkoja kaikista työviikoista. Arki on oma valintani. Joka päivä herään ja teen asioita unelmieni eteen. Pian valmistun ammattiin, mulla on ylioppilaan paperit taskussa. Pian rupen yrittäjäksi ja rupean ensimmäistä kertaa elämässä tienaamaan rahaa alalla, jossa olen koulutettu ammattilainen. Minä olen valinnut arkeni ja vaikka se kuinka rankkaa on päivittäin, en halua valittaa. Jokainen hetki elämästä on tärkeä ja ei ole syytä valittaa asioista, joihin itse voi vaikuttaa. Me ollaan kaikki vapaita tekemään mitä vaan ja jahtaamaan unelmiamme viimeiseen asti. Niin minä ainakin aion tehdä. Unelmoida isosti ja porskuttaa täysillä kohti tähtiä.

Kun katsomme ympärillemme, ehkä tajuamme, että loppujen lopuksi olemme aika onnekkaita.

6 kommenttia

 1. Anonyymi10/28/2015

  Ihania lomakuvia! :) Mihin ammattiin valmistut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukava jos tunnelma välittyy! Valmistun joulukuussa urheiluhierojaksi :)

   Poista
 2. Ihanat ajatukset tuossa lopussa! Monesti huomaa etttä ihmiset ajattelee, että tää vaan menee näin. Hetki sit opin, että yleensä suurin rajote omalle toiminnalle on uskomukset rajoitteista. Valtaosahan noista uskomuksista on täysin kumottavissa, jos vaan osaa muuttaa ajattelutapaansa. Se olis ihan hyvä jokaisen muistaa, itsekin valaistuin kun asiaa pohdin :) Kaikkea hyvää sun porskutuksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Niin moni asia on loppujen lopuksi vaan kiinni siitä miten ajattelemme asioista :) Ajatuksen voima on ihan hurja! Kiitos ja samoin sinne :)

   Poista
 3. Anonyymi10/29/2015

  Mä myös mietin joskus tota samaa, kun arki (opiskelu ja työ) stressaa. Siis sitä, että mä olen vapaa lopettamaan opiskelun ja työnteon ja harrastukset siihen paikkaan jos haluan, mikään ei ole "pakko". Tietenkään ei sitä halua tehdä :) Mutta se ajatus kummasti vapauttaa ja muistuttaa että juuri tätä elämää haluan elää, vaikka välillä stressaakin :) :)

  Ihania kuvia! Kyllä irtiottokin välillä tekee vaan mahtavan hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan on :) Kyllä se vapauttaa kun saa perspektiiviä asioihin.. Liika murehtiminen harvoin vaan johtaa mihinkään :/

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥