CASEAPP TOUGH CASE

6/24/2015

Ihana loma. Miten huikeeta onkaan lähtee parhaan ystävän kans vetää heti kasin aikaa kovaa treeniä Puijolle portaisiin. Tiukan tunnin treenin jälkeen sit tulla kotiin ja huoltaa kroppaa ajan kanssa. Venyttely ja kropan huolto on ihan älyttömän tärkeä osa treenirytmiä. Kun treeni on tehty aamusella, on koko päivä aikaa vielä puuhata kaiken laista ja lähteä illalla vielä ottamaan hikeä pintaan uudestaan. Parhautta on keittää iso pannullinen kahvia ja vaahdottaa maitoa kahvin päälle. Kirjoitella päiväkirjaa ja bloggailla rauhassa. Kun on aikaa, on tilaa myös uusille inspiraatioille. Mä tilasin caseappilta uuden kuoren viime viikolla. Halusin ikuistaa muistoja ja mietelauseita niin, että ne on mulla joka päivä lähellä. Caseapp on siis sovellus, jolla voit suunnitella omista kuvista mieleisen kuoren puhelimellesi. Sovelluksessa on myös tosi paljon erilaisia tarroja ja valmispohjia, joitten kanssa voi leikitellä suunnitellessa. 
P6240049.ORFP6240056.ORF
Vaikka itse kuorta ei tilaisikaan, tuolla on hauska suunnitella noita. Kuoret on myös ihan super laadukkaita. Pinta on tosi kiiltävä ja tasainen ja kuva hyvälaatuinen. Lisäksi nyt tuolta saa tosi laadukkaan "tough casen", jossa on itse kuoren alla silikoninen ympärys, joka suojaa hyvin kaikennäköisiltä iskuilta. Mullahan tästä on näyttö jo kerran mennyt rikki ja sillon mulla oli semmoinen läpällinen suoja, mutta kun isku tulee kulmaan niin näyttö menee tosi helposti rikki. Tää suojaa nimenomaan noilta kulma iskuilta, sillä silikonipäällys on kulmissa pehmentämässä iskua. Kaiken muun lisäksi tää suojakuori on tosi istuva ja napsahtaa puhelimeen nätisti kiinni, se pysyy hyvin paikallaan, mutta on myös helppo irroittaa. Toinen kuori jo mulle, jonka oon tilannut kyseiseltä sivulta.
P6240053.ORF P6240060.ORF
Puhelinvalikoimakin on laajentunut tosi paljon viimeaikoina ja nyt kuoria saa tilattua myös Nokian puhelimeen. Lisäksi tuolla saa suunniteltua tarrakuoria myös läppäreihin. Mulle tuli myös idea, että jos jossain vaiheessa on yritys, nii oispa hienoa saada yrityksen logot läppäreihin ja puheliin! Suunnittelutyökalu on tosi yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Sit vaan suunnittelemaan ja tilaamaan omaa kuorta. Inspiraation puutteessa kannattaa tsekata caseappin instagram tili: @caseapp. Itse selailin varmaan koko tilin alusta loppuun, kun en osannut päättää minkälaista kuorta tekisin. 

Tee omasi täällä: 

***

4 kommenttia

 1. Ihanan näkönen tuo sun omas! :) Ja hyvä kuulla tosta pehmusteesta varsinkin tuolla kulmissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mä tykkään tosta ihan älyttömästi :) Joo se on ihan tosi hyvä ja napakka! Suosittelen :D

   Poista
 2. Anonyymi6/24/2015

  Oman kuvanko olet halunnut tuohon kuoren reunaan??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on ihana kuva musta ja mun parhaasta ystävästä evitasta :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥