YLIOPPILASMEKKOUNELMIA

4/01/2015

Hei rakkaat lukijani! I'm back. Viimeiset neljä päivää on hurahtanut aika vauhdilla reissatessa, sekä opiskelun ja muuttamisen merkeissä. Aikaa ei oo yhtään valehtelematta ollut muuhun noiden lisäksi kun nukkumiseen ja kyllä on uni iltasin maistunut, kun päivät touhottaa vauhti sata äly nolla. Eilen saatiin avaimet meidän omaan kotiin ja voin kertoa, että meikäläinen on aika onnellinen tällä hetkellä kirjotellessani blogia omassa kodissa, omalla sängyllä murun köllöttäessä vieressä. Puolilta päivin suunnataan sitten koulun penkille oppimaan. Kämppä on aivan ihana ja siitä tulen postailemaan varmasti yllin kyllin kuhan saadaan paikkoja kuvauskuntoon. Tällä hetkellä tää on melkosen myrskyn jäljiltä, eikä meillä oo esim. ruokapöytää, mattoja, tauluja, tuoleja. Ylioppilaskirjotusten alustavat tulokset on tullu ja enkku lähtee Bnä, melkein Cnä, joka meinaa, että meikäläisestä tulee näillä näkymin tosiaan toukokuussa ylioppilas. Siispä onkin nyt hyvä aika rueta tosisaan pohtimaan millaista mekkoa sitä aion hankkia, joten päätin koota kollaasin mekkounelmista.
mekkokollaasi
Kuten huomaatte värimaailmasta löytyy oikeastaan neljää eri sävyä, navy blueta (mikä toi on suomeksi?!), vaaleaa persikan sävyä, shamppanjaa ja kultaa. Tuo tumman sininen on astellut ihan viimeaikoina meikäläisen sydämeen. Aikasemmin en oo oikeastaan ollut sinisen ystävä, mutta nykyään tuo syvän sininen on yks lemppareista. Ykskään noista mekoista ei ole THE mekko, mutta noista elementeistä mitä näissä kaunokaisissa on voisi rakennella mun makuun täydellisen mekon. Aluksi mulla oli mielessä halkiollinen maximekko just tommosesta kevyemmästä materiaalista, mutta tuo edestä lyhempi malli on myös todella nätin näköinen. Lisäksi nyt noitten vierelle on tullut myös lyhyemmät mallit. Tärkeintä mun mekossa ois se, että siinä ois joku juju. Joku mikä tekee siitä yksilöllisen ja kauniin mekon. Esimerkiksi tuo kultainen mekko vaan säväyttää erikoisuudellaan vaikka onkin aika extreme. Oli se sitten kirjailu, erilainen leikkaus tai joku pieni yksityiskohta, siinä täytyy olla jotain.

Mitäs tykkäätte näistä kaunokaisista?

kuvat: NELLY & ZALANDO

10 kommenttia

 1. Navy blue on laivaston sininen! :) Oon itekin noita epäsymmetrisiä helmoja katsellut, ne on kyllä säväyttäviä mekoissa. Sulle kävis mun mielestä toiseks ylin keskellä ja kaks viimestä hirmu hyvin! Vaalea kuitenkin korostaa paremmin ruskettunutta ihoo kuin sininen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se onkin! Joo ne on kyllä kauniita:) No ruskettunut en kyllä todellakaan tähän aikaan vuodesta tuu olemaan ja kun sovittelin tumman sinisiä mekkoja niin ne sopi hiusten väriin tosi kivasti :) Vaalea on meikäläisen päällä toisaalta niin nähty :D

   Poista
 2. Anonyymi4/01/2015

  Noi kolme mekkoa missä on tuo eri pituin helma, VAU!! Oikein harmittaa ettei oo itellä mitään juhlia tiedossa ens kesänä, ois upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo on aivan ihania :) Hahah, juhlia odotellessa, ehkä niitä vielä tulee?:)

   Poista
 3. Tuo sininen mekko toisella rivillä on aika nätti. :) Pitäis itsekin alkaa kohta etsimään mekkoa yo-juhliin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis :) Tsemppiä etsintöihin!

   Poista
 4. Anonyymi4/02/2015

  Ihania mekkoja! Millasia alustavia sait muista kirjotusaineista:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin :) Biologia ja äidinkieli lähti Enä!

   Poista
 5. Tokalta riviltä ensimmäinen ja toinen ja viimeiseltä riviltä ensimmäinen ja toinen ovat ihan täydellisiä mekkovaihtoehtoja ♥_♥ Muutkin ovat kauniita, mutta noi iski muhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyl ihania kaikki, vaikeus valita!:)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥