OMA KOTI KULLAN KALLIS

4/10/2015

Herään aamulla ilman herätyskelloa. Käännän vielä kylkeä ja köllöttelen omassa sängyssä, omassa kodissa, omissa puhtaissa lakanoissa. Koulu alkaa vasta kahdeltatoista, rakastan näitä pitkiä aamuja. Nousen ylös ja rupean puuhaamaan aamupalan parissa. Miten täydellistä onkaan puristaa mehua tuoreista ja ravitsevista hedelmistä ja vihanneksista aamupalaksi. Jaakko pistää kahvin tulille, meikäläisen keittämä kahvi ei nimittäin maistu läheskään niin hyvälle. Munakkaan paistuessa ja kahvin poristessa kodin täyttää lempeä tuoksu. Aamupala maistuu erinomaiselta ja ompa niin mukavata nauttia sitä toisen puoliskonsa kanssa. Tää ei oo kämppä, tää on meidän koti. Koti, jossa on ihana painaa pää tyynyyn ja herätä tyytyväisenä. Koti, jossa voi tehdä omia juttuja omassa rauhassa.
IMG_9006 IMG_9002 IMG_9006
Oma koti on meille jokaiselle tärkeä asia. Oon ite muuttanut aika paljon paikasta toiseen. Täysikäisyyden koittaessa muutin heti pois kotia, jonne kuitenkin vuoden jälkeen palasin takasin. Nyt jo jonkun aikaa on kuitenki ollu jo semmonen olo, että ois mukava päästä laittamaan omaa kotia. Nyt kun lukio on ohi ja muutto Joensuuhun on koittanut tuntuu, että edessä on ihan uusi aikakausi. Oon kasvanut lukion aikana ihmisenä ihan älyttömän paljon ja oppinut arvostamaan elämässä erilaisia asioita ja yks semmonen on oma koti ja sen siisteys. Kotiin on ihan älyttömän ihana tulla, kun se on siisti, kun tuoksuu hyvältä ja tiskipöydät ei notku tiskeistä. On huippua, et voi asiat tehdä haluamallaan tavalla eikä tartte notkua muiden nurkissa. Täällä on vaan niin hyvä olla.


2 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja ihanaa, että viihdyt kodissasi ja arvostat sitä. :) Oli ihan pysäyttävä teksti, kun itse asustelee milloin missäkin ympäri palloa parin kuukauden pätkissä, eikä ole tullut aikoihin edes ajateltua, että jäisi yhteen paikkaan. Mutta ehkä siitäkin voisi nauttia, vielä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koti on oikeesti tärkeä asia ja nimenomaa se on tärkeetä, että se on paikka missä on hyvä olla :) Kyllä siitä kerkeää nauttia ja kyllä itsekin unelmoin jossain vaiheessa lennokkaammasta elämästä ;)

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥