KAMPAUS YLIOPPILASJUHLIIN

4/27/2015

Kevään ja kesän juhlat lähestyy. Itselläni kuukauden päässä häämöttää ylioppilasjuhlat. Mekko on ostettu ja löytyi kyllä erittäin mieleinen sellainen. Tarjoilu on suunnitteilla ja pinterestin kansiot täyttyvät herkullisista ideoista. Pian pitäis saada kutsut postiin ja testailla hiukan tarjottavia. Seuraavana sitten meikki ja kampaus. Kampauksen laittaja mulla on, mutta meikin taidan joutua tekemään itse, kun en sitä tajunnut tarpeeksi ajoissa varata. Kampauksen suunnittelussa pit ottaa huomioon yllättävän monta asiaa. Ensinnäkin sen tulisi olla melko kestävä, että pysyisi koko päivän. Toinen tärkeä juttu on lakin kanssa sopiminen. Kampauksen tulisi näyttää hyvältä sekä lakki päässä, että ilman lakkia. Tällaisia kampauksia oon ite miettinyt juhliini. Melko löysää nutturaa niskassa, kauniina yksityiskohtana lettejä. Muutama kiharrettu suortuva otsalla voisi olla myös mukava. 

Mitäs tykkäätte?

4 kommenttia

 1. Itellä oli kans jotain ton tyylistä ylioppilaskampauksena, mutta pakko antaa vinkki, että kannattaa ottaa kokoa isompi lakki (tai jopa kaksi) kun mitä kaupassa suositellaan. Itse ostin kampaukseen liian pienen lakin, ja olinkin sitten lakki vinossa koko päivän, kun se ei mahtunut kunnolla kampauksen päälle. Onneksi se ei menoa silti haitannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Täytyykin ottaa tuo asia huomioon lakkiostoksilla :)

   Poista
 2. Hienolta näyttää kampaus! Ittellä taisi olla tukka ihan auki, kiharrettuna. Tuollainen löysä nuttura, lettiviristykset ja vähän lainetta näyttää kyllä ihanalta :)
  Mageeta muutenkin että törmäsin blogiisi. Katselin ensin että miten voitkin näyttää niin tutulta, mutta tajusin että ollaan käyty joskus samoilla tankotanssitunneilla...:D itsehän ohjaan nykyisin Kuopion RSPllä eli tervetuloa vaan kokeilemaan!

  Mielestäni on hienoa, miten nuoresta iästäsi huolimatta osaat suhtautua terveelliseen ruokailuun sopivan rennosti :) elämä on pikkuisen liian lyhyt turhaan nippttamiseen. Nostan hattua sinulle, mukavaa kevättä!

  ~ravitsemustieteen opiskelija Kuopiosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ollaan, ompa hauska sattuma! En asu enää Kuopiossa ja en oo käyny nyt vähään aikaan tankotanssimassa. Mukava ois kyllä käydä, mut kun tuota aikaa on vaan niin rajallisesti :/

   Tosi kiva kuulla tuollaista palautetta :) Kantapään kautta oon itsekin oppinut suhtautumaan terveelliseen ruokavalioon, mutta nyt oon löytänyt sen tasapainon ja kultaisen keskitien!

   Oikein mukavaa kevättä sinullekin :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥