ENJOY THE LITTLE THINGS

4/11/2015

IMG_9024.CR2 IMG_9025.CR2 IMG_9026.CR2
Pienet asiat elämässä tekevät meidät iloiseksi. Lauantain ilon aiheet ihana raikas tuoremehu omenoista, jotka sain edullisesti kaupasta, keltaiset tulppaanit, jotka luultavasti aukeavat lähipäivänä ja näyttävät entistä upeammilta, sekä ihana aurinko, joka on piristänyt tätä lauantaita jo aamun tunneista asti. Aurinko kuiskailee jo kevään lähestymisestä, valoa riittää pitkälle iltaan. Illalla käperryn tärkeimmän kainaloon ja nautin, onhan se paras paikka koko maailmassa. Toivon, että jokainen siellä on nauttinut auringonsäteistä ja pienistä kauniista asioista tänään yhtä paljon, kun minä täällä. Ei ole syytä huoleen, ei ole syytä pahaan mieleen. Olen onnellinen nyt ja tässä. Nautin elämästä hymy huulilla. 
"Enjoy the little things in life."

2 kommenttia

 1. Anonyymi4/13/2015

  Sun blogia lukiessa tulee jotenkin niin rauhallinen olo... Vaikka olisi allapäin, aina sun uutta postausta lukiessa nousee hymy huulille ja kaikki huolet unohtuu. :) Kirjoitat tosi hyvin ja sun postauksista huokuu positiivinen energia. Kuvatkin on laadukkaita, tykkään!
  Hyvää kevättä ja tulevaa kesää sinulle Emilia!

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentista! Ihana kuulla, että blogilla on tuollainen vaikutus. Positiivisuus on kyllä uskomattoman kantava voima. Kiitos mahtavasta palautteesta, hyvää kevättä ja mukavia hetkiä blogin parissa sulle :)

   Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥