THE PERFECT WEEKEND

3/24/2015

Olipahan viikonloppu. Aivan täydellisyyttä hipova, rentouttava viikonloppu rakkaan äitini kanssa. Lauantaina metsästettiin oikeen urakalla mekkoa mulle. Kierrettiin kaupasta toiseen ja välillä jopa päästiin ihan sovituskoppiin asti, mutta jostain syystä yksikään kokelas ei vaan oikeen natsannut. Todettiin myös, että oltiin huomattavasti liian aikasessa liikkeellä, sillä mekkovalikoima varmasti tulee keväänaikana laajenemaan ajatellen lähestyvää "juhlakautta". Viikonloppuun mahtui kuitenkin niin paljon kaikkea muuta ihanaa, ettei mekon löytymättömyys haittaa. Uskon, että täydellinen yksilö vielä eteeni jostain tulee. Rankan shoppailu päivän keskellä nautimme elämämme suurimmat kupposelliset kahvia "Kaffila"-nimisessä paikassa. Opittiin myös mikä ero on Cafe Lattella ja Cafe Au lait:lla. Kahvila oli myös mukavan tunnelmallinen, suosittelen poikkeamaan, mikäli Tampereella päin liikutte.   IMG_8929IMG_8912 IMG_8907IMG_8915
4
Shoppailun jälkeen päätettiin suosiolla suunnata ihan vaan hotellille rentoutumaan ja jättää Ideaparkin reissu vasta sunnuntaille. Hotellilla käytiin tekemässä pikkujumppa hotellin kuntosalilla, mikä oli aivan loistava! En oo noin monipuolisella salilla hotellissa päässyt käymään ja oli kyllä ihan huippu juttu, että loman keskellä pääsee vähän myös jumppailemaan. Siitä olikin sitten mukava pulahtaa uiskentelemaan kylpylään ja päästä lillumaan porealtaisiin. Kylpemisen jälkeen suunnattiin taas ihanaiseen sviittiimme ja parvekkeelta avautui aika huikeat näkymät. Kuohuvaa oli kaapissa toisellekin illalle, joten rentouduttiin ja siemailtiin kuohuvaa seuraillen upeaa auringonlaskua. Illasta käytiin vielä syömässä hotellin pizzeriassa "Classic Pizza":ssa ja oli muuten mahtavat pitsat! Ei ollu ennen tullu maistettua pitsaa kaviaarilla ja kylmäsavulohella, mutta kyllä toimi. Rankan päivän jälkeen uni maistui.
6 IMG_8986 hc2
Aamulla suunnattiin vielä aamupalan kautta kylpemään viimeistä kertaa. 12 maissa oltiinkin sitten jo ideaparkissa uudella metsästysreissulla. Mekkoa ei tosiaan sieltäkään löytynyt ja niimpä alkoi matka kohti kotia. Ainakin reissun aikana hahmottui hiukan, mimmosta mekkoa sitä oikein ollaan edes etsimässä ja nyt voi koluta sitten nettikauppojakin suosiolla läpi. Maanantaina sitten karu paluu arkeen ja takasin koulun penkille ja 7 päivän opiskeluviikko edessä. Täällä jaksaa kyllä painaa pitkistä päivistä huolimatta, kun homma on mielenkiintosta. Etenkin täydellisen rentouttavan viikonlopun jäljiltä on akut ladattuina tulevaan.

Mahtavaa viikkoa kaikille!

***
Viikonloppu toteutettu yhteistyössä Holiday Club Tampereen kylpylän kanssa:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥